Kısmetse Olur'un eski yarışmacısı başörtülü kadına demediğini bırakmadı! Aldığı karşılık karşısında neye uğradığını şaşırdı

Kısmetse Olur'un eski yarışmacısı başörtülü kadına demediğini bırakmadı! Aldığı karşılık karşısında neye uğradığını şaşırdı

Kısmetse Olur yarışması ile adını tüm Türkiye'ye duyuran Melisa Buse Betkayan, başörtülü bir kadına ettiği hakaretler ile gündemde yerini aldı. AVM'de tartıştığı başörtülü kadına annesi ile birlikte ağza alınmayacak sözler sarf eden Betkayan, cezasız kalmadı. İşte olay hakkındaki tüm detaylar…

Televizyon ekranlarına damga vuran programlar arasında yer alan Kısmetse Olur yarışmacıları skandallar ile gündeme geliyor. Sosyal medya fenomeni Melis Buse Betkayan, Kısmetse Olur programı ile adını duyurdu. 5 Mart tarihinde Sarıyer'deki bir alışveriş merkezine giden Betkayan ve annesi alışveriş yapan başörtülü bir kadına hakaret etti. Başörtülü kadına yanında eşi ve çocuğu varken hakaret eden Betkayan,"varoş, cahil yobaz örtmüşsün paçavrayı, burası Arabistan değil"dedi. Betkaya'nın bu hareketi kendisine ağır patladı.

BAŞÖRTÜLÜ KADINA HAKARET ETTİ

İddialara göre ünlü fenomen, Ece Vardarlı’ya varoş, cahil, yobaz gibi ifadeler kullandı. Başındaki örtüye paçavra diyen Betkayan,burası Arabistan değil sözleri ile Vardarlı’ya hakaret etti.

Eşine hakaret edildiği sırada yanında bulunan Mustafa Vardarlı ise yaşanan olayı video kayıt almak için telefonunu çıkardı. Bu hareket üzerine Melis Buse Betkayan’ın annesi Sevda Turan ise Mustafa Vardarlı’ya, "telefonunu gö..ne sok, yobazlar sizi" diyerek hakarette bulundu. Ya sana hakaret içerikli konuşmaların üzerine Vardarlı çifti polisi arayarak yardım talebinde bulundu.

Melis Buse BetkayaN Hakaret Etti

HAKARETİ KENDİSİNE AĞIR PATLADI

Taraflar karakola götürülürken ifadesi alınan anne kız ise böyle bir olay yaşanmadığını ve kimseye hakaret etmediğini dile getirdi. Ancak AVM güvenlik kameralarına bakıldığında anne kızın Vardarlı çiftinin yanından geçerken el hareketi yaptığı tespit edildi. Anne kızım inkarı fayda etmedi. Savcılık Melis Buse Betkayan ve annesi Sevda Turan hakkında hakaret suçundan dava açtı.

Melis Buse Başörtülü Kadına Hakaret Etti

PARA CEZASI VERİLDİ

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yapılan yargılama sonucunda Buse Betkayan’ın ifadesi alındı. Ünlü fenomen üzerine atılan suçu kabul etmezken beraatini talep etti. Yapılan mahkeme sonucunda yargılanan anne Sevda Turan’ın üzerine atılan suçlamayı işlemediği gerekçesiyle beraatine karar verildi. Ünlü fenomen ise adli para cezasına çarptırıldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN