Kitapların arasına gizlenen kalemi kimse bulamıyor! Sadece IQ'su 160'ın üzerinde olan kişiler gizli kalemi görüyor!

Kitapların arasına gizlenen kalemi kimse bulamıyor! Sadece IQ'su 160'ın üzerinde olan kişiler gizli kalemi görüyor!

Ara ve bul yarışması, gözlem becerilerinizi test etmek için mükemmel bir araçtır. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu öğrenmek ister misiniz? O zaman 6 saniye içinde bu görseldeki kalemi bulun.

Ara ve bul etkinliği, bir görüntüdeki gizli bir şeyi veya nesneyi bulmayı içerir. Kullanıcıların belirli bir süre içinde görüntüdeki şeyi veya nesneyi araması gerektiğinden "ara ve bul" olarak adlandırılır.

Gözlem becerilerinizi test etmenin ve geliştirmenin en iyi yollarından biridir. Bu etkinliğin en güzel yanı, bireysel olarak veya gruplar halinde deneyebilmenizdir. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu kontrol etmek ister misiniz? O zaman bu hızlı ara ve bul yarışmasını şimdi deneyin.

1-010.jpg

6 SANİYEDE RESİMDEKİ GİZLİ KALEMİ BUL

Yukarıda paylaşılan görsel, sosyal medya üzerinde optik illüzyon zeka bulmacası olarak paylaşıldı. Bu görselde farklı renklerde çok sayıda kitap görebilirsiniz. Kitapların arasında 6 saniye içinde fark etmeniz gereken bir kalem gizlidir.

Bu kolay bir meydan okumadır, bu nedenle zaman sınırı kısadır. Ancak gözlem becerilerinizi test etmek için iyi bir yoldur. Kalemi 6 saniyede bulan insanlar harika bir gözlem yeteneğine sahiptir. Bu zorluğu çözmenin en iyi yolu, görüntüyü dikkatlice gözlemlemek ve kaleme çok benzeyen herhangi bir şekil bulmaktır. Kalemi gördün mü?

KALEM NEREDE SAKLANIYOR?

Resme dikkatli bakın kalem görüntünün herhangi bir yerine gizlenebilir.
Bu meydan okuma, gözlem becerilerinizi test etmenin harika bir yoludur. Nispeten daha kısa zaman sınırı, onu daha da zorlaştırıyor.

Sadece birkaç saniye kaldı, bu yüzden acele edin. Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? Kalem görüntünün sol tarafında değil. Şimdi, kalemi buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Zaman bitti. Kaçınız kalemi bulabildiniz? Kalemi bulanlar mükemmel durumsal farkındalık ve gözlem becerilerine sahipler, bu da onların kalemi diğerlerinden daha hızlı bulmalarına yardımcı oldu.

Bazılarınız hala kalemi arıyor olabilir. Merak etme, aşağıda çözümü sağlayacağız. Okumaya devam et. Kalem yeşildir ve iki yeşil kitabın arasına sıkıştırılmıştır ve bu nedenle ilk bakışta fark edilmesi kolay değildir.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN