Kızılcık Şerbeti 2.fragmanı yayınlandı! Pembe yapılanların altında kalmayacak, Alev ve Pinko yüz yüze geliyor

Show TV ekranlarında cuma akşamları fırtınalar estiren Kızılcık Şerbeti dizisinden yeni fragman geldi. Son bölümüyle reyting rekorları kıran dizinin 44. bölümünün 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda Alev'in sözleri dizideki gerilimi iyice arttırıyor. Yeni bölümde yaşanacak gelişmeler izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı. İşte detaylar...

Show TV ekranlarının iddialı dizisi Kızılcık Şerbeti Cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Başrollerinde Barış Kılıç, Settar Tanrıöğen, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin 44. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragman sosyal medyada epey ses getirdi. İşte Kızılcık Şerbeti 44. bölüm fragmanı...

apo.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ 44. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Alev ve Abdullah’ın yaşadığı gizli aşk ortaya çıkmıştı. Bütün aileyi şaşırtan bu yasak aşk sonrası dizide sular durulmuyor. İlk şoku atlatan Pembe çocuklarını da yanına alarak Apo ve Alev'e karşı harekete geçer. Bu süreçte Doğa'ya karşıda nefret kusmaya devam eder.

doga.jpg

Sönmez ise kızı Alev'e karşı kızgın ve kırgındır. Kıvılcım her ne kadar onun gibi düşünüyor olsa da ortamı yumuşatma çabası içerisine girer.

omer.jpg

Nilay, Kıvılcım'ın sunduğu programa bağlanarak, yaşananları canlı yayında herkese duyurur. Abdullah ve Alev arkalarında bıraktıkları enkazın farkında olsalar da aşklarını doyasıya yaşamaya kararlıdırlar.

sonmez.jpg

Nursema ile Alev'in arasında yaşanan diyalog ise herkesi şaşırtır. Kıvılcım ise Ömer'in hastalığını ve onu neden terk ettiğini öğrenir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN