Kızılcık Şerbeti 2. sezon duyurusu yapıldı! Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak?

Kızılcık Şerbeti 2. sezon duyurusu yapıldı! Kızılcık Şerbeti ne zaman başlayacak?

Show TV erkanlarının izlenme rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz aylarda ekranlara gelen sezon finaliyle büyük bir etki bırakmıştı. Yeni sezon çekimlerinin başlamasıyla birlikte, "Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonu ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti 2. sezon yayın tarihi kesinleşti mi?" gibi sorular merak konusu oldu. İşte Kızılcık Şerbeti'nin yaklaşan yeni sezonuna dair ayrıntılar...

Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi "Kızılcık Şerbeti", geçtiğimiz aylarda gerçekleşen sezon finaliyle büyük bir etki yaratmıştı. Yeni sezon çekimlerinin başlamasıyla birlikte, "Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti 2. sezon yayın tarihi açıklandı mı?" gibi sorular merak konusu oldu. İşte Kızılcık Şerbeti'nin beklenen yeni sezonuyla ilgili bazı ayrıntılar...

Başrollerini Müjde Uzman, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Ceren Karakoç, Settar Tanrıöğen ve Sibel Taşçıoğlu gibi başarılı isimlerin paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi, geçtiğimiz haziran ayında 29. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizinin sadık izleyicileri, "Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlayacak? Kızılcık Şerbeti 2. sezon yayın tarihi belli oldu mu?" gibi sorularla merakını gidermeye başladı.

KIZILCIK ŞERBETİ 2. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

ter.jpg

Kızılcık Şerbeti dizisinin çekimleri Ağustos ayının 28'inde başlayacak. Dizinin ise Eylül ayında yayınlanmaya başlaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN