Kızılcık Şerbeti bombayı bırakıp kaçtı! Afişte şok eden detay: Yeni sezonda yer yerinden oynayacak

Kızılcık Şerbeti bombayı bırakıp kaçtı! Afişte şok eden detay: Yeni sezonda yer yerinden oynayacak

Ekranların sevilen ve bir o kadar da eleştirilen dizilerden biri olan Kızılcık Şerbeti yeni sezonu yayımlanmasına günler kala yeni afişini paylaştı. Afişte şok eden detay: Yeni sezonda yer yerinden oynayacak

Sevilen televizyon dizisi "Kızılcık Şerbeti" 9 Haziran'da sezon finaliyle izleyicilerine veda etmişti. Reyting rekortmeni olan dizinin sevenleri olduğu kadar eleştirenleri de çok. Kızılcık Şerbeti'nin merakla beklenen yeni sezon fragmanı ise yayınlandı. Yeni sezonda ekranlarda yerini alacak dizi için nefesler tutuldu.

KIZILCIK ŞERBETİ BOMBAYI BIRAKIP KAÇTI! AFİŞTE ŞOK EDEN DETAY: YENİ SEZONDA YER YERİNDEN OYNAYACAK

Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden birisi olmayı başarmıştı. Başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizi, yaptığı sezon finaliyle akıllarda birçok soru bırakmıştı. 15 Eylül'de Show TV ekranında izleyiciyle buluşacak olan Kızılcık Şerbetinin yeni sezon afişi ise yayınlandı. Yayınlanan afişi gören dizi severler ise tepki gösterdi. İşte Kızılcık Şerbetinin yeni sezon afişi...

kizilcik-serbeti-1-yare.webp

Afişte dizideki tüm başrol oyuncuları yer alırken gözler Nursema'yı oynayan Ceren Karakoç'u aradı. Geçtiğimiz sezon güzel bir çıkış yapan Ceren Karakoç' u afişte göremeyenler "Dizinin ana damarı Nursema neden yok?" yorumunu yaptı.

217858.jpg

Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna yeni sezonda Rüzgar rolüyle Yiğit Kirazcı, Zülkar rolüyle Bahtiyar Memili, Ertuğrul rolüyle Kayra Şenocak, Ertuğrul’un kızı Mihri karakteriyle de Gizem Yanık katılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN