'Kızılcık Şerbeti' dizisinde kıyamet koptu: 'Kolonya' sahnesi sosyal medyayı ikiye böldü!

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Kızıl Şerbeti'ndeki 'kolonya' sahnesi sosyal medyanın gündemine oturdu. Bazı kullanıcılar söz konusu sahneyi eleştirirken bazı kullanıcılar ise destekledi.

Senaryosu Melis Civelek tarafından yazılan yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç'ın oturduğu başrolde ise Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı 'Kızılcık Şerbeti' adlı dizideki 'kolonya' sahnesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

28 Ekim'den bu yana Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan dizideki söz konusu sahne sosyal medyada bazı tartışmaları da beraberinde getirdi.

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Kızılcık Şerbeti' adlı dizideki 'kolonya' sahnesi sosyal medyada tepki topladı. Dizide eve gelen misafirlere kolonya verildiği sırada yaşanan diyalog sosyal medyanın gündemine oturdu.

"ALKOLLÜ MÜ?"

Dizide kendisine kolonya ikram edilen oyuncu 'Alkollü mü?' sorusunu yöneltti. Bu soruya "Tüm kolonyalar alkollü olmuyor mu zaten?" şeklinde yanıt verilirken oyuncu bu kez "Yok alkosüzü de var" dedi.

"ALKOL DİNİMİZDE HARAM"

Bunun üzerine "Ben bilmiyordum, alkol olunca ne oluyor ki?" sorusu yöneltilince oyuncu, alkolün haram olduğunu vurgulayarak "Alkol dinimizde haram, ha içmişsin ha eline sürmüşsün. Alkolsüzü varken ne hacet" yanıtını verdi.

Diğer bir oyuncu ise "İçiniz rahat olsun, biz alkolsüz kolonya sipariş etmiştik ama gelemdi henüz. Ama bunun da alkolünü sıfırladık. Tuz bastık içine yani. Rahat rahat dökün." ifadelerini kullandı.

Dizideki bu anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Bazı kullanıcılar sahneyi desteklerken bazı kullanıcılar ise sahneyi sert sözlerle eleştirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN