Kızılcık Şerbeti dizisine ortalığı karıştıracak isim! O rolü ile sinirleri hoplatacak

Kızılcık Şerbeti dizisine ortalığı karıştıracak isim! O rolü ile sinirleri hoplatacak

Kızılcık Şerbeti dizisi bomba bir transferle güçlendi ve izleyicileri heyecanlandırdı. Yeni karakterin katılımı ile tansiyon yükselirken, diziye damga vurması bekleniyor. İşte yeni karakter...

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, sevilen oyuncu Yiğit Dikmen'in kadroya dahil olmasıyla birlikte izleyicileri heyecanlandırdı. Dizideki tansiyonun daha da yükseleceği söylentileri, bu transferin bomba etkisi yaratacağına işaret ediyor.

DİZİDEKİ TANSİYON ARTACAK

3

Dizinin bu akşamki bölümü, Serdar karakterinin ortaya çıkmasıyla dikkat çekecek. Serdar, Sönmez ve Mustafa'nın ortak olduğu lokantanın müşterisi olarak karşımıza çıkacak. Ancak, Çimen ile tanışması gelişmeleri tetikleyecek ve dizideki tansiyonu daha da artıracak.

Melis Civelek'in kaleme aldığı senaryo ve Ketche'nin yönetmenliğiyle dikkatleri üzerine çeken Kızılcık Şerbeti, her cuma akşamı milyonları ekran başına topluyor. Dizinin geniş hayran kitlesi, Yiğit Dikmen'in katılımıyla birlikte daha da büyüyecek gibi görünüyor.

Kızılcık Şerbeti'nin nefes kesen yeni bölümü, bu akşam saat 20.00'de Show TV'de izleyiciyle buluşacak. İzleyiciler, Serdar karakterinin getireceği sürprizlerle birlikte dizinin yeni dönemine merakla hazırlanıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN