Kızılcık Şerbeti Fatih'e 3 milyon tokat! İzleyici sinirlendikçe oradan tokatladı "bu gidişle daha çok tokat yiyecek"

Kızılcık Şerbeti Fatih'e 3 milyon tokat! İzleyici sinirlendikçe oradan tokatladı "bu gidişle daha çok tokat yiyecek"

Ekranların sevilen ve bir o kadar da eleştirilen dizilerden biri olan Kızılcık Şerbeti' nin Fatih' ine seyirciden tepki yağıyor. Her cuma günü ekranlara gelen diziyi izleyenler tarafında Fatih bu gidişle daha çok tokat yiyecek

Kızılcık Şerbeti, geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizilerinden birisi olmayı başarmıştı. Başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizi, her hafta cuma günü sevenleri ile buluşuyor...

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti' nde Fatih karakterine hayat veren Doğukan Güngör' e izleyiciler tarafından tepki çığ gibi büyüdü. Tepkiler yetmezmiş gibi birde Fatih karakteri için bir site açıldı.

kizilcik-serbetinin-fatihi-icin-tokatlama-sitesi-acildi.webp

KIZILCIK ŞERBETİ FATİH'E 3 MİLYON TOKAT! İZLEYİCİ SİNİRLENDİKÇE ORADAN TOKATLADI "BU GİDİŞLE DAHA ÇOK TOKAT YİYECEK"

Dizide muhafazakar bir aileye sahip olan Fatih’in Doğa’yı aldatmasının ardından boşanma sürecinde Doğa’dan çocuğun velayetini alması son bölümde tepki topladı. Dizide çocuğunun velayetini eşinden zorla alan ve kadın haklarını aşağılayarak türlü oyunlar oynayan ‘Fatih’ karakterini canlandıran Güngör için ‘Fatihi.tokatla.com’ adında bir site açıldı. Siteye girenler, "Fatihi tokatla" butonuna basarak oyuncuyu tokatlayabiliyor.

kizilcik-serbeti-fatih-mpcm-cover.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN