Kızılcık Şerbeti izleyenlerin içinin yağları eriyecek! Fatih sürüm sürüm sürünüyor, seyirciler sonunda bayram edecek

Kızılcık Şerbeti izleyenlerin içinin yağları eriyecek! Fatih sürüm sürüm sürünüyor, seyirciler sonunda bayram edecek

Televizyon ekranlarının en sevilen dizilerinden birisi olan "Kızılcık Şerbeti" ekranlarda yerini alıyor. Her hafta cuma günleri izleyicisiyle buluşan fenomen dizinin yeni bölümleri merak ediliyor. Yeni bölümden paylaşılan kesitlerle, izleyiciyi heyecanlandıracak bölüm geliyor. İşte tüm detaylar...

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin her yeni bölümü merakla bekleniyor. Cuma günlerinin reyting rekortmeni, yeni bölüm için tanıtımları paylaştı. Çarpıcı olayların beklediği cuma günü için seyirciler sabırsızlanıyor. Fatihin o halleri izleyiciyi memnun etmeyi başardı.

SEYİRCİLER DERİN BİR "OH" ÇEKECEK

Gold Film tarafından ekranlara taşınan Kızılcık Şerbeti dizisi, izleyiciler tarafından çok beğeniliyor. Kemik izleyici kitlesi her geçen gün büyüyen dizinin, her yeni bölümü merakla bekleniyor.

Seyirciyi sabırsızlaştıran yeni bölüm tanıtımları ise kısa süre önce paylaşıldı. Cuma akşamlarının reyting rekortmeni, Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümüne ait ikinci tanıtım paylaşıldı. Yeni tanıtımda izleyicinin içini rahatlatan görüntüler yer alıyor.

kizilcik-serbeti-9-1668418874.webp

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yeni tanıtımda; Alev ve Rüzgar'ın Ünallar'ın karşısına çıkması şok etkisi yarattı. Ertuğrul ve Umut'un tanışması ise gözlerden kaçmıyor. Ömer'in hastalığı ciddi bir boyutta devam ederken, çantasıyla Kıvılcım'ın karşısına dikildi.

Ne yapacağı merak konusu olurken, Nursema ile Ünal ailesinin, İbrahim ile karşılaşması heyecanı derecesini ikiye katladı. Merakla beklenen yeni bölüm bu hafta cuma günü seyircilerin karşısında yer alacak.

0x0-kizilcik-serbeti-ne-zaman-basliyor-show-tv-dizisi-kizilcik-serbeti-oyunculari-kim-konusu-ne-1666611634222.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ YAZARI

Ekranlarda yer aldığı günden itibaren Kızılcık Şerbeti, hem konusuyla hem de kadrosuyla dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Ketche'nin oturduğu, senaryosunu ise Melis Civelek'in kaleme aldığı dizide yeni gelişmeler yakından takip ediliyor.

DİZİNİN KADROSU

Başarılı oyuncu kadrosuyla seyircilerin ilgisini kazanan dizide; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Tuana Gizem Uzunlar gibi daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti 34. Bölüm 2. Fragman

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN