Kızılcık Şerbeti'nden yeni fragman geldi! İzleyenler heyecandan yerinde duramadı! O detay herkesi dumur etti!

Show TV ekranlarında fırtınalar estiren Kızılcık Şerbeti'nin 46. bölümü merakla bekleniyor. 12 Ocak Cuma günü ekrana gelmesi beklenen diziden yeni fragman geldi. İşte yeni bölümden ayrıntılar...

Cuma akşamlarına damga vuran Show TV ekranlarında yayınlan ve yüksek reyting oranlarıyla rekor kıran Kızılcık Şerbeti, hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da dikkatleri çekiyor. Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman gibi oyuncuların yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü için nefesler tutuldu.

kizvli.jpg

Merakla beklenen Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde ortalık fena karışacak. 12 Ocak Cuma günü ekrana gelmesi beklenen dizinin 46.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Son olarak Abdullah ve Alev'in gizli aşkı ortaya çıkmış ve aileler çifte sırt çevirmişti. Doğa ve Fatih yeniden nikah masasına oturmuştu.

serbeti.jpg

46. BÖLÜM FRAGMANI

'Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah ve Alev’in neşeyle gezip birlikte vakit geçirdiği tanıtımda ailelerin bir araya geldiği yemek masası dikkat çekiyor. Abdullah, Alev’e sırtını dönmemesi için Kıvılcım’la konuşurken, Pembe’nin yemek masasında Ertuğrul’un Nursema’yla önceden tanıştığını söylemesi de merak uyandırıyor.

tesettur.jpg

Abdullah ve Ömer arasında da gerilim yaşanıyor. Alev’in nezarethanede karşısına Pembe çıktı. Görkem’in iki farklı haliyle Ömer’in karşısına çıkması ise tanıtıma damga vurdu. Sosyal medya bu olay ile çalkalanmaya başladı. İzleyicileri yorum yağdırdı.

1.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ 46. BÖLÜM 1 FRAGMANI İZLE

45. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Abdullah'ın olaysız ayrılma çabaları ters tepecek, Pembe Alev'e daha da bilenecektir. Alev ve çevresindeki herkesi kendi ailesinden uzak tutmaya ant içmiştir. Bu konuda en büyük yardımcısı Nilay olacaktır. Ömer, Kıvılcım'a ondan neden ayrıldığını itiraf eder. Ancak bu itiraf Kıvılcım tarafından kabul görmez. Onun yerine karar vermiş olmasından dolayı Ömer'i affetmez ve Ertuğrul ile olan ilişkisine devam etme kararı alır. Rüzgar ve Pembe dostluğu günden güne gelişmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN