Koçlar iş yerindeki sorunları çözecek Aslanlar tavırlarında aşırıya kaçacak (Günlük burç yorumları 24 Ocak Pazartesi)

Koçlar iş yerindeki sorunları çözecek Aslanlar tavırlarında aşırıya kaçacak (Günlük burç yorumları 24 Ocak Pazartesi)

Günlük burç yorumlarında 24 Ocak Pazartesi günü Koçlar, iş yerindeki sorunları konuşarak çözecek. Aslanlar ise bazı olaylara karşı koydukları tavırlarda aşırıya kaçacak. İşte Boğa burcu, Kova burcu, İkizler burcu ve diğer burçların günlük burç yorumları...

Günlük burç yorumlarında 24 Ocak Pazartesi günü Koçlar iş yerindeki sorunların üstesinden gelecekleri bir gün geçirecekler. Aslanlar ise bazı olaylara karşı aşırı tepki verecek.

İşte diğer burçların günlük burç yorumları...

basliksiz-6astr.jpg

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Pazartesi, işinizde sizi rahatsız eden şeyler hakkında konuşmanız için harika bir gün. Bununla ilgili konuşmak için doğru bir an yakalasanız da yakalayamasanız da sorunlarınızı bugün üstünüze bildirmelisiniz.

Sizin için tek uyarı, problemler için bazı çözümler önerdiğinizden emin olmaktır, böylece tek yaptığınız şikayet etmekmiş gibi görünmeyeceksiniz. Bu durumda mağdur gibi görünmekten kaçınmaya çalışın.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu Pazartesi, sanki çok önemli bir etkinliğe katılacakmış gibi, giyim tarzınıza gereğinden fazla dikkat edeceksiniz.

En iyi izlenimi verebilmek için elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz ve kimse bunun için sizi suçlayamaz. Ancak girişiminizde, etkilemek istediğiniz tarafa sığ olduğunuz mesajını verebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Mevcut eğilim, zengin hayal gücü olan tüm İkizler burcu insanına fayda sağlayacak. Günün sonunda bu fayda pratik bir sonuca bağlanmasa da, en azından bir konuda zihinsel veya fiziksel egzersiz yapmış olacaksınız.

İş yerinde yeni şeyler denemek konusunda birdenbire cesur birine dönüşüyorsunuz ve bu size gelecekte başka heyecan verici gelişmeler de getirecek.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Görünüşe göre bu Pazartesi gününün tüm olayları, iletişimsel sebeplerle gerçekleşecek veya mahvolacak.

Kendinizi net bir şekilde anlatamayacak kadar meşgul olabilirsiniz ve bunun sonuçlarını da siz ödersiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün gerçekleşen bir olaya karşı koyduğunuz tavırda aşırıya kaçıyorsunuz ama görünüşe göre bu sadece çevrenizdekilerin değil, sizin de sinirlerinizi tüketiyor.

Partnerinize karşı çok dikkatlisiniz ama aynı zamanda ona az da olsa incitici sözler söylemek konusunda hiçbir çekinceniz yok.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

İş yerinde sorumluluk duygunuz öyle yüksek ki başka biri yanlış bir şey yaptığında bile devreye girebilirsiniz.

Sadece üstleriniz tarafından fark edileceğinizi düşünerek yapıyorsanız, bugün bunun gerçekleşmeyeceğini bilmelisiniz. Ancak, aynı düzeyde özveri göstermeye devam etmelisiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Evde bazı değişikliklere ihtiyaç duyuyorsunuz, neyse ki, para harcama dürtülerinize partnerinizin gerçekçiliği tarafından gem vurulacak. Tabii ki o da sizin coşkunuza kapılmazsa eğer.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu, her türlü çalışma ve araştırma için mükemmel bir gün gibi görünüyor, bu yüzden şimdilik mantıklı gelmese de elinizden geldiğince çok okuyun.

Ayrıca, yazmak veya yeni stratejiler bulmakla ilgili yaratıcı çabalar da ileride işinize yarayacaktır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Çok fazla deneyime sahip ve etki alanı geniş birinden bir tür finansal ders alacaksınız ve kesinlikle gözleriniz ve kulaklarınız o kişide olacak.

Dikkate almanız gereken tek şey: Başkaları için işe yarayan şey mutlaka sizin için de işe yarayacağı anlamına gelmiyor.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün kişisel bir başarınızla insanların dikkatini çekmeye çalışıyorsunuz ama görünüşe göre bununla pek bir şey başaramayacaksınız.

Bunu yapmaya çalışmanızın nedeni az da olsa kendinizi tatmin etme ihtiyacı, ancak insanların bunu sizden tamamen farklı görebileceğini anlamanız gerekiyor.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu Pazartesi partnerinizin fikirlerini yeteri kadar dikkate almadığınız için azarlanacaksınız, bu nedenle elbette size tavsiye, özellikle sonuçları ikinizi de etkiliyorsa, yaptıklarınıza dahil olduklarını hissetmelerini sağlamaktır.

Bugün kendinizi izole etme eğiliminiz olabilir, ancak böyle bir günde bundan kaçınmalısınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Pazartesi dinlenmek için fazla vaktiniz olmayacak ama bu sizi hiç rahatsız ediyor gibi görünmüyor. Bir grup projesine dahil olacaksınız, bunun sebebi belki de takımdaki bazılarının beğenisini kazanmak.

Bazı tartışmalar çıkarsa şaşırmayın. Bunları hiçbir şekilde kişisel algılayıp rahatsız olmayın ve en iyi şekilde davranmaya devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN