Koçlar ne kadar inatçı olduklarını gösterecek, Aslanlar evlerinde gergin olacak (Günlük burç yorumları 20 Ocak Perşembe)

Koçlar ne kadar inatçı olduklarını gösterecek, Aslanlar evlerinde gergin olacak (Günlük burç yorumları 20 Ocak Perşembe)

Günlük burç yorumlarında 20 Ocak Perşembe günü, Koçlar ne kadar inatçı olduklarını gösterecekler. Aslanlar ise evlerindeki gergin atmosferi daha da kötüleştirecek ve problemler yaşayacak. Peki Boğa Burcu, Oğlak Burcu, Yengeç burcu, Terazi, Yay burcu ve Balık burcunu neler bekliyor? İşte detaylar..

20 Ocak Perşembe günlük burç yorumlarında Koçlar yaşadıkları bir tartışmanın ardından ne kadar inatçı olduklarını gösterecek. Aslanlar ise evlerinde problemler yaşayacak.

İşte diğer burçların detaylı günlük burç yorumları...

basliksiz-23.jpg

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Doğru fikirleri doğru zamanda edindiğiniz için ve aynı zamanda risk ne olursa olsun uzlaşmaya istekli olmadığınız için bu Perşembe oldukça münakaşalı bir gün olacak.

Ne kadar inatçı olduğunuzu göstereceksiniz ve bundan geri dönüş olmadığını anlayacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Otoriteyle aranız iyi olmadığı için bugün üstlerinizin tavsiyelerini bile kabul etmeniz çok zor olacak.

Evde meydana gelmek üzere olan bir olaydan memnun kalacaksınız. Görünüşe göre, olayın etkisini devam ettirmek için uğraşacak ve sonunda başkalarından da yardım isteyeceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bir arkadaşınızla önemli bir anlaşma yapmak üzeresiniz, ancak bundan son anda vazgeçebilirsiniz.

Kararınızı, o kişiye artık güvenmediğiniz için değil, her şeyin gidişatını etkileyecek bazı genel değişiklikler beklediğiniz için değiştireceksiniz. Arkadaşınızı, bundan neden vazgeçtiğinizle ilgili bilgilendirmelisiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu Perşembe gerçekleşmesini beklediğiniz bazı şeylerin tahmin ettiğiniz şekilde sonuçlanmadığı görünce oldukça şaşıracaksınız.

Şu anda başardıklarınızdan memnunsunuz ama aynı zamanda, profesyonel anlamda işleri daha ileri götürmek istiyorsunuz. Başarmak için bazı yerlerden onay almanız gerektiğini fark edeceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Evinizdeki atmosfer oldukça gergin ve işleri daha da kötüleştirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Mutlaka dahil olmanız gerekmese de olaylar bir şekilde müdahale etmenize sebep olabilir. Gerçekleşmek üzere olan durumla ilgili kendinizi suçlu hissetmemeye çalışın, özellikle de bu sorunların sebebi siz değilseniz ve kimse sizin suçlu olduğunuzu dile getirmiyorsa.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Hedefleriniz şu anda yeteneklerinizi aşıyor gibi göründüğü bu Perşembe gerçekçi olmaktan çok uzaksınız.

Her ne kadar kimden yardım isteyeceğiniz ve planlarınıza kimleri dahil edeceğiniz konusunda çok seçici olsanız da işleri kendi adınıza daha da kötüleştirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Bu, başkalarının söyleyeceklerini dinlemek için harika bir gün ama bunu fazla yapacağınız söylenemez.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Mevcut eğilim, hayatınızın önemli bir noktasında size yardımcı olan insanlarla nasıl etkileşime girdiğinize göre değişecek.

Onlara hala minnettar olabilirsiniz veya onları çoktan unutmuş olabilirsiniz. Bu, bazı ilginç hayat dersleri için harika bir gün, bu yüzden onlara karşı bu konuda samimi olmaya çalışın. Sizden daha genç birinden iyi tavsiyeler alabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu, çoğu Akrep için oldukça heyecanlı bir gün olacak ve ayrıca beklediğiniz zorluklarla artık karşılaşmayacağınızı da fark edeceksiniz.

Bunu elbette iyi bir haber olarak algılamalısınız, ancak olayların ortasındayken bunu fark edemeyecek kadar gerginsiniz. Bu nedenle oldukça stresli olacaksınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Perşembe günü, büyük olasılıkla ailenizle girdiğiniz bazı eski münakaşalar nedeniyle, kendinizi belirli tartışma konularından uzak tutmaya çalışıyorsunuz. Ancak bu tutumunuz bazılarını sinirlendirebilir.

Bunun dışında, bir arkadaşınızın durumuna duygusal anlamda dahil olabilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Perşembe gününün büyük bir bölümünde evde kalmaktan çok mutlusunuz ve daha aktif arkadaşlarınız tarafından tembel biri olarak değerlendirileceksiniz.

Bazı Oğlaklar bir süredir peşinde oldukları alışveriş planları konusunda önemli bir şans yakalayabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu Perşembe günü bazı beklenmedik değişiklikler sizi etkileyebilir ve kesinlikle herkes size karşıymış gibi hissedeceksiniz ama aslında durum böyle değil.

Bugün, yeni zorluklara karşı sağlam durabilmek için yapacak daha çok işiniz olmasına rağmen, uzun zamandır görmediğiniz bazı insanlarla vakit geçirmeniz için bir fırsat olacak.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bazı insanlarla buluşmak istiyorsanız, bu Perşembe günü için planladığınız programdan feragat etmeniz gerekebilir.

Bu tabii ki sinirlerinizi bozacak ama bunu ne kadar çabuk atlatırsanız o kadar iyi. Bazı Balıklar aşklarını uzak mesafede yaşamak zorunda kalacak ve bu konuda kendilerini iyi hissetmeyecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN