Komedyenlikten zeytinciliğe! Zeytinyağına “ Ata Demirer” damgası! Teklif üstüne teklif…

Komedyenlikten zeytinciliğe! Zeytinyağına “ Ata Demirer” damgası! Teklif üstüne teklif…

Ünlü komedyen Ata Demirer, son günlerde teklif yağmuruna tutuluyor. Geyikli'de zeytin yetiştiren ünlü komedyen şimdilerde zeytinyağı markası ile gündeme geliyor. İşte tüm detaylar…

Komedyenlikten zeytinciliğe Uzun bir yolculuk başlatan Ata Demirer, Bozcaada'da yer alan evi ve arazileri ile adından söz ettiriyor. Geyikli'de zeytin yetiştiren ünlü komedyen son günlerde teklif üstüne teklif alıyor. Zeytinyağında markalaşmak isteyen ünlü isim herkesi şaşkına çevirdi. İşte tüm detaylar…

ZEYTİNYAĞINA “ ATA DEMİRER” DAMGASI

Denize olan sevdası ile bilinen ünlü komedyen Ata Demirer, yıllar önce Bozcaada'ya yerleşme kararı aldı. Geyikli'den ev ve arazi satın alan ünlü oyuncu, Çanakkale'de yaşamaya başladı. Ailecek Çanakkale'de yaşayan Demirer Ailesi zeytin, sebze ve meyve yetiştiriciliği yapıyor. Takvim'den Ufuk Özcan'ın Haberinde yer alan açıklamalar doğrultusunda zeytin yetiştirerek hasat yapan ünlü oyuncunun elde ettiği zeytinyağlarına bir yatırımcıdan teklif geldiği belirtildi.

ata-demirer-ciftlik.jpg

“ZEYTİNYAĞI TESİSİ KURALIM”

Zeytinyağında ünlü komedyanın hem adını hem de ürünlerini kullanmak isteyen yatırımcı iş insanı, zeytinyağı üretim ve satış tesisi kurmak istediğini Ata Demirer'e ilettim. Ata Demirer ise iş yoğunluğu nedeniyle bu konuyu bir süre bekletmeye aldığı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN