Kovalar dikkat, söylenen her şeye inanmayın! İşte 23 Ekim 2021 günlük burç yorumları!

Kovalar dikkat, söylenen her şeye inanmayın! İşte 23 Ekim 2021 günlük burç yorumları!

23 Ekim 2021 Cumartesi günlük burç yorumları açıklandı! 23 Ekim 2021 Cumartesi günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor? Sağlık, aşk, iş, kariyer, aile gibi konularda neler olacak? 23 Ekim 2021 Cumartesi günü için günlük burç yorumları…

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Cumartesi geçmişte söylediğiniz veya yaptığınız bir şey yüzünden hazırlıksız yakalanacağınız bir şeyle yüzleşeceksiniz.

Siz bu olayın geçip gittiğini düşünürken, geçmiş önünüze geliyor ve bazı açıklamalar yapmanız gerekiyor. Buna hazır olmalısınız.

1.jpg

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu Cumartesi cildinizin iyi olmadığını düşünebilirsiniz. Belki de son zamanlarda oldukça meşgul olmanız, kendinizi ihmal etmenize neden oldu.

Bununla ilgili başkalarını suçlamamalısınız. Çünkü muhtemelen önceliklerinizle ilgili kararı veren sizsiniz ve sonuçlarıyla da sizin uğraşmanız gerekiyor.

2.jpg

İKİZLER (22 Mayıs- 21 Haziran)

Çevrenizin oldukça hareketli olmasına rağmen, hiç partiye davet edilmemiş gibi davranıyorsunuz. Ya kendinizi bir yere kapatmışsınız ya da size yapılan davetler ilginizi çekmiyor.

Eğlenceye katılmak için hiçbir şey yapmadıysanız, sonrasında bundan şikayetçi olmamalısınız.

3.jpg

YENGEÇ (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün bencil tavrınız öne çıkacak ve yardımınızı hak etmediğini düşündüğünüz birinin bu talebini reddedeceksiniz. Belki de her şeyi kendi başlarına çok iyi halledebileceklerini düşünüyorsunuz.

Bu tavrınız oldukça kırıcı olacak ve akşama doğru bundan dolayı pişmanlık duymaya başlayacaksınız.

4.jpg

ASLAN (23 Temmuz - 23 Ağustos)

İster bu hafta sonu ister gelecek hafta sonu için planlarınız olsun, bu Cumartesi gerçekten şık giyinmek istiyorsunuz.

Muhtemelen uzun bir alışveriş süreci yaşayacak ve bunun için yanınıza birini alacaksınız. Yine de kıyafet seçiminde kendi kararlarınızı vereceksiniz. Oldukça yaratıcı olduğunuz bugün başka bir şey yapmayı tercih etmek isteyebilirsiniz.

5.jpg

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Arkadaşlarınızın veya ailenizin bu Cumartesi sizin için plan yapmasına izin vermeyeceksiniz. Sanki hayatınız buna bağlıymış gibi onları reddetmeye yemin etmişsiniz.

Bu, kendinizi yapılan planın içinde hissetmediğiniz için oluyor ve bugün her şeyi büyük bir dram haline getirme eğilimindesiniz.

6.jpg

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Cumartesi, tutkularını serbest bırakmaya hazır olan herkes için harika bir gün. Ancak siz yapmak istediğiniz şeyle ilgili çok seçicisiniz.

Yakın bir arkadaşınızdan bazı eleştiriler gelebilir ve bu canınızı tahmin edemeyeceğiniz kadar yakabilir.

7.jpg

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

Bazı Akrepler, en iyi izlenimi yaratabilmek için alışverişe gidebilir ve hatta bunun için borç para alabilirler. Çünkü tutkular ve sırlarla dolu bir Cumartesi planlıyor ve kendinizi de mümkün olduğu kadar bu gizeme sokmak istiyorsunuz.

Ancak imkanlarınızı aşan harcamalar yapmamalısınız, çünkü borç aldıktan sonra fırsatı değerlendirmenin bir anlamı kalmayabilir.

8.jpg

YAY (23 Kasım - 21 Aralık)

Anlık enerjinizin durumunun farkındasınız ve oldukça duygusal görünüyorsunuz.

Enerjiniz düşmesi ve bunu fark etmeniz bugün için planladığınız bazı şeyleri gerçekleştiremeyeceğinizi de size gösteriyor. Bu yüzden oldukça hüsrana uğrayabilirsiniz, ancak kendinize bunun için eziyet etmek yerine biraz dinlenmelisiniz.

9.jpg

OĞLAK (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Cumartesi tüm gezegenin size karşı olduğunu zannediyor olabilirsiniz. Kötü olan şu ki, bunun yalnızca sizin algınız olduğunu unutup etrafınızdakileri suçlamaya başlayacaksınız. Yeni arkadaşlar edinmenize engel olacak bu tavrınızla insanları kendinizden uzaklaştırabilirsiniz.

10.jpg

KOVA (21 Ocak - 18 Şubat)

Özellikle bu Cumartesi size söylenen her şeye inanmamalısınız.

Bazı imkansız hayallerin peşindesiniz ve kimsenin yolunuza çıkmasına izin vermiyorsunuz. Ancak çok da saf olmamalı ve sizi hayal kırıklığına uğratacak davranışlardan kaçınmalısınız.

11-002.jpg

BALIK (19 Şubat-20 Mart)

Bu Cumartesi’yi eğlenceye ve oyunlara adamalısınız. Çünkü aklınızdan geçen tek şey bu.

12-002.jpg

Önceliklerinizin farkındasınız ve bunlardan bazıları evdeki işleriniz olabilir. Yine de bazı eğlenceli aktivitelerle meşgul olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN