Küçük Kız Sosyal Medyayı Paris'ten Salladı! Melisa Annesini İfşa Etti... Ünlü Manken Aşk Tazeliyor...

Küçük Kız Sosyal Medyayı Paris'ten Salladı! Melisa Annesini İfşa Etti... Ünlü Manken Aşk Tazeliyor...

Mısırlı sevgilisiyle evlilik arifesinde ayrılan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile bir kez daha barıştı. Subaşı'nın kızı Melisa ile Mohammed Alsaloussi'nin sosyal medyadan paylaşılan fotoğrafı çiftin Paris'te aşk tazelediklerini ortaya koydu.

Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisinin aldığı pahalı hediyelerle sıkça adından söz ettirmişti. Haziran ayında ikinci defa anne olacağını duyuran Subaşı, kısa bir süre sonra yüksek stres nedeniyle bebeğini kaybettiğini açıklamıştı.

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilişkisine geçtiğimiz Mart ayında noktayı koymuştu. ünlü ikilinin ilişkisi 1.5 yıldır devam ediyordu.

Kolundaki ‘Meedo’ dövmesini sildirerek 'geri dönüş yok' mesajı veren Şeyma Subaşı ayrılığa 5 ay dayanabildi.

melisa-subasi.jpg

FOTOĞRAF HERŞEYİ ORTAYA ÇIKARDI

Mısırlı milyarder Meedo'nun Şeyma Subaşı'nın kızı Melisa ile çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Bu paylaşımın ardından çiftin Paris’te lüks bir otelde beraber kaldığı öğrenildi.

seyma-subasi-misirli-sevgilisi.jpg

SOSYAL MEDYADAN AYRILIK AÇIKLAMSI YAYINLAMIŞTI

Miami'de 3,5 milyon dolarlık ev alan ve evlenmesi beklenirken ayrılan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı sosyal medyadan ayrılık açıklaması yayınlamıştı.

seyma-subasi-sevgilisi.jpg

Mısırlı milyarderle ayrılığı sonrası İstanbul'a dönenen Şeyma Subaşı ayrılığı ilgili Instagram hesabından basın mensuplarına takipçilerine seslenerek şu açıklamayı yapmıştı:

"Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1,5 seneidr Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerin ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum"

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR? NE İŞ YAPAR?

Şeyma Subaşı, 2 Temmuz 1990 yılında Samsun'da dünyaya gelen Şeyma Subaşı'nın annesi ev hanımı babası ise muhasebecidir. Şeyma Subaşı'nın Kübra adında bir kız kardeşi bulunuyor.

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde moda tasarım okuyan Şeyma Subaşı 2017 senesinde Acul Ilıcalı ile evlendi daha sonra boşandı. Şeyma Subaşı'nın ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile evliliğinden Melisa Ilıcalı adında bir kızı bulunuyor.

Şeyma Subaşı, 16 yaşında modelliğe başladı. Bir dönem moda tasarımcılığı yaptı. Youtube kanalı üzerinden çeşitli videolar çeken Şeyma Subaşı, aynı zamanda bir sosyal medya fenomenidir.

Sizce de Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisi ile barışmış mıdır?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN