Kurtlar Vadisi'nin efsane ismiydi! Sürpriz anlaşma: Ünlü oyuncu o diziye katıldı...

Kurtlar Vadisi'nin efsane ismiydi! Sürpriz anlaşma: Ünlü oyuncu o diziye katıldı...

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı karakterle efsaneleşen ünlü oyuncu, sürpriz bir karara imza atarak o diziye katılma kararı aldı.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alarak reyting rekorlarını altüst eden 'Kurtlar Vadisi'nin efsane ismi, sürpriz bir anlaşmaya imza atarak o diziye katıldı. Efsane oyuncunun bu kararı hayranlarını heyecanlandırdı.

2003-2016 yılları arasında ekranlara gelerek efsaneleşen, başrolünde Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Selçuk Yöntem ve Ali Sürmeli gibi isimlerin yer aldığı Kurtlar Vadisi'nde "Cerrahpaşalı Halit" karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özcan Varaylı, sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

Son olarak Teşkilat dizisinde 'İsrail Elçisi' karakterine hayat veren ünlü oyuncu, 17 Ekim 2020'den bu yana TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin kadrosuna katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Cerrahpaşalı Halit" karakteriyle efsaneleşen ünlü oyuncu, Gönül Dağı'nda Rüstem rolüne hayat verecek. Başarılı oyuncu, dizinin 112. bölümde kadroda yerini alacak.

Kurtlar Vadisi'nin efsane oyuncusu Özcan Varaylı, Gönül Dağı'nın kadrosuna dahil oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN