Kurtlar Vadisi'nin Elif'i meğer o isim olacakmış! Yıllar sonra ortaya çıktı: Şok eden detay

Kurtlar Vadisi'nin Elif'i meğer o isim olacakmış! Yıllar sonra ortaya çıktı: Şok eden detay

Ülkemizin efsanevi dizisi Kurtlar Vadisi, bugün bile büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dizinin popüler karakterlerinden biri olan Elif Eylül'ün rol teklifinin aslında ilk olarak Özgü Namal'a gitmediği, yıllar sonra ortaya çıkan bir detay olarak öğrenildi. Peki Kurtlar Vadisi'nin Elif'i kim olacaktı? İşte o isim...

Ülkemizde büyük bir hayran kitlesi bulunan Kurtlar Vadisi dizisi, ekranlarda fırtınalar estiriyor ve yayımlandığı saatte bile trafik oluştuğu söyleniyor. Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Elif Eylül'ün rolü için ise daha önce bilinmeyen bir ayrıntı ortaya çıktı. Şaşırtıcı bir şekilde, Elif Eylül karakteri için ilk teklif aslında Özgü Namal'a gitmemiş, başka bir isme verilmiş. Bu detay, dizinin hayranlarını heyecanlandırmaya devam ediyor.

KURTLAR VADİSİ BAŞROLLERİNDEN ELİF KİM?

elif

Elif, genç yaşta babasını kaybetmiş ve annesi Ayşe Eylül ve kardeşi Eren Eylül ile birlikte yaşamıştır. Lise yıllarında sevgilisi Ali Candan'ı tanımış, ancak onun ani ölümüyle büyük üzüntü yaşamıştır. Zor dönemini Nazife Anne, Ömer Baba, Deli Hikmet ve yakın dostu Canan Çavan'la atlatabilmiştir. Elif, kılık değiştirmiş olan Polat ile tanışarak ona aşık olmuş, ancak Ali her zaman Elif'in aklında ve kalbinde yer etmiştir. Polat ile ilişkisinde üçüncü bir kişi olarak yer alsa da, gözü kara bir avukat olan Elif'in hayata dair korkusu kalmamıştır. Kendi avukatlık bürosunu kurmuş ve adaleti savunan bir karakter olarak bilinmiştir. Polat'ın en büyük zaafı Elif olmuş, düşmanları ise onu kullanmak için Elif'i hedef almıştır. Ancak trafik kazasında ağır yaralanan Elif, Polat'ın Ali olduğunu öğrendiği anda hayatını kaybetmiştir. Polat, sonrasında Ebru Duru ile evlenmiş olsa da, Elif'i asla unutmamıştır.

İŞTE KURTLAR VADİSİ ELİF ROLÜ TEKLİFİ GİDEN İSİM

oylum talu

Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Elif Eylül için ilk teklif gazeteci Oylum Talu'ya gitmiş. Talu, bir programda "Dizinin yapımcısı Osman Sınav ile görüşmeye gittik. Ben gazeteci olacağım diyerek Elif rolü için bana teklif gelmişti. O dönem teklifi reddettim, ancak sonra çok pişman oldum." diyerek Elif rolünün hikayesini anlatmıştı. Bu ilginç detay, Elif Eylül karakterinin başka bir oyuncu tarafından canlandırılmış olabileceğini düşündürtmüş ve diziye damgasını vuran karakterin nasıl farklı bir yön alabileceğini hayal ettirmiştir.

OYLUM TALU KİMDİR?

oylum talu

Oylum Talu, Türk televizyon sunucusu, gazeteci ve yazardır. 24 Nisan 1974 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur. Kariyerine gazetecilikle başlamış ve birçok televizyon kanalında sunuculuk yapmıştır. Özellikle magazin ve moda alanlarında çalışmış ve tanınmıştır. 2000'li yıllarda televizyon programları ve talk showlar yapmış, moda ve güzellik alanında da uzmanlaşmıştır. Ayrıca birçok dergiye yazılar yazmış ve kitaplar yayımlamıştır. 2009 yılında "Bilinmeyen Oylum Talu" adlı kitabıyla da dikkat çekmiştir. Kurtlar Vadisi'nin Elif Eylül karakteri için kendisine teklif geldiği yönündeki açıklamalarıyla da bilinmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN