Kurtlar Vadisi'nin 'Standart Kazım'ı ülkeyi terk etmişti! Yıllar sonra ortaya çıktı! Değişimin böylesi görülmedi!

Kurtlar Vadisi'nin 'Standart Kazım'ı ülkeyi terk etmişti! Yıllar sonra ortaya çıktı! Değişimin böylesi görülmedi!

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde yer alan ve canlandırdığı Standart Kazım rolüyle hafızlara kazınan Kazım Çarman, yıllar sonra ortaya çıktı. Fit ve kaslı haliyle dikkatleri üzerine çeken ünlü ismi görenler "yıllara meydan okuyor" yorumunda bulundu..

2007 yılında rol aldığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle hafızalara kazınan ve dizide "Standart Kazım" lakabıyla bilinen Kazım Çarman, bir süre önce ülkeyi terk ederek çocukluğunun geçtiği İsviçre'ye yerleşmişti. Oyunculuğa ara veren Çarman, karizmatik hali, fit görünümü ve yaşam dolu pozlarıyla yıllara meydan okuyor.

5.jpg

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMIYOR

Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği "Standart Kazım" karakteriyle hafızalara kazınan Kazım Çarman son görüntüsüyle dizinin hayranlarını hayli şaşırttı. Uzun yıllar NATO'nun güvenlik biriminde çalışan Kazım Çarman gittikçe gençleşiyor. Kaslı ve fit halinin görenler "Adam taş gibi", "Maşallah abime", "Bu nasıl bir fitlik" yorumlarında bulunuyor.

3.jpg

SESSİZ SAKİN BİR HAYAT YAŞIYOR

Öte yandan, Kazım Çarman, dünyaca ünlü aktör Bruce Wills'e de benzetiliyor. Sosyal medya hesabından paylaşımlarını eksik etmeyen Çarman, şimdilerde İsviçre'de ekranlardan uzak sessiz sakin bir hayat yaşıyor.

1-007.jpg

KAZIM ÇARMAN KİMDİR?

1973 yılında Kahramanmaraş'ta dünyaya gelen Kazım Çarman, ailesiyle birlikte 5 yaşında İsviçre'ye yerleşti. Kung fu, karate, kick boks gibi dövüş sporlarıyla ilgilenen Çarman, ortaokulu bitirdikten sonra iş hayatına atıldı. Dünyanın önde gelen savunma okullarından Scoti School'da güvenlik eğitimi aldı. Oyuncu, NATO'da devlet görevlilerinin korumalığını üstlendi.

2.jpg

4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN