Kuruluş Osman son bölümde düğün zamanı: Malhun Hatun ile Osman Bey evleniyor!

Kuruluş Osman son bölümde düğün zamanı: Malhun Hatun ile Osman Bey evleniyor!

Osman Bey, Göktuğ ve Alpleri elçi göndererek Togay'a anlaşmaya sadık kalacağını bildirirken; Şeyh Edebalı, evlilik konusunda Umur Bey'i ikna etme görevini üzerine alır. Osman Bey ise Şeyh Edebalı'nın tavsiyesini beylerle istişare ettikten sonra Malhun Hatun ila evlenmeye karar verdiğini Bala Hatun'a açıklar. İşte, aksiyon dolu son fragman...

Kuruluş Osman 58. bölüm özet, belli oldu. Yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelmeye hazırlanan dizi yeni gelişmeler seyircileri heyecanlandıracak. Umur Bey'in Togay'la savaş kararı alması üzerine kurduğu planın bozulmasından endişe eden Osman Bey, bu karara şiddetle karşı çıkar. Şeyh Edebalı ise Umur Bey'in desteğini kazanması ve Türk obalarını birleştirme hedefine ulaşması için Osman Bey'e Malhun Hatun ile evlenmesi gerektiğini söyler.

KURULUŞ OSMAN 58. BÖLÜM 1. FRAGMAN

0x0-58-bolum-foto-galeri-1620732138368.jpg

58. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Geniş oyuncu kadrosuyla ve dünya standartlarındaki kaliteli çekimleriyle dikkat çeken Kuruluş Osman'ın 58. bölümü, 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de ATV'de izleyicisiyle buluşacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün tekrarının yayınlanacağını belirtelim. Kuruluş Osman tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube sayfasına göz atabilirsiniz.

Kuruluş Osman son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Osman Bey'in Moğollara ödenecek vergiyi almak üzere obaya gelen elçiyi kapı dışarı etmesi Togay'ın aradığı kozu eline geçirmesine neden olur. Dönüşü olmayan bir yola girdiğinin farkında olan Osman Bey'in bu hamlesi, Selçuklu başkentinde dahi yankılanır. Selçuklu sultanı, Moğolların gazabından kurtulabilmek için Osman Bey'i cezalandırmak üzere başkente çağırır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kuruluş Osman 58. bölüm özeti: Şeyh Edebali'nin araya girerek Osman Bey ve Umur Bey arasındaki olası çatışmayı önlemesinin ardından; Umur Bey, Togay'a saldırmaktan vazgeçer. Umur Bey'in gelmemesi üzerine Togay'ı tuzağa düşürme planı bozulan Nikola, Osman Bey ve Togay arasındaki barışı bozmak için harekete geçer.

Malhun Hatun, Osman Bey'in kendisi ile evlenmek istemesine ne tepki verecek? Umur Bey, Osman Bey'in kızıyla evlenmesine razı olacak mı? Bala Hatun, Osman Bey'in evlilik kararını nasıl karşılayacak? Nikola, Togay'ı kışkırtmak için nasıl bir oyun kuracak? Togay, Osman Bey'den intikam almak için beklediği fırsatı ele geçirebilecek mi? Şeyh Edebali, Umur Bey'i Osman Bey-Malhun Hatun evliliğine ikna edebilecek mi?

KURULUŞ OSMAN 58. BÖLÜM 2. FRAGMAN

0x0-58-bolum-foto-galeri-1620732134596.jpg

KURULUŞ OSMAN KONUSU NEDİR?

Kulucahisar Kalesi fethiyle, Konstantiniye'nin ve imparatorun öfkesini üzerine çeken Osman Bey, uç bölgesinde huzuru tesis etmiştir. Osman Bey'e karşı harekete geçen ve en deneyimli kumandanlarından Aya Nikola'yı bölgeye gönderme kararı alan Bizans İmparatoru, başarılarıyla tüm obalara umut olan bu Türk beyini saf dışı bırakmaya kararlıdır. Kayı Obası'nın yazı geçirdiği yaylaya yapılan sürpriz baskın Bizans'ın emellerini açık ederken, bu alçaklığın hesabını sormaya kararlı olan Osman Bey, Aksakallılar'dan aldığı görevle Alplerini bir araya toplar. Ertuğrul Bey'in dönüşü ise yaralarını sarmaya çalışan Kayı Obası'nda coşkuyla karşılanır. Osman Bey, Bizans ordusunu bertaraf eder. Ancak Osman Bey yoğun işlerinden dolayı Ertuğrul Bey'in obaya geldiğinden haberi yoktur. Osman Bey ilerleyen bölümlerde babası Ertuğrul Gazi'nin obaya döndüğünü öğrenecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN