Lazer epilasyon yaptıranlar dikkat! Öyle bir yan etkisi ortaya çıktı ki: Artık iki kez düşüneceksiniz

Lazer epilasyon yaptıranlar dikkat! Öyle bir yan etkisi ortaya çıktı ki: Artık iki kez düşüneceksiniz

Sosyal medyada yapılan paylaşımlarla lazer epilasyon yaptıran insanlar uyarıldı. Peki lazer epilasyonun yan etkileri neler? Tüm detaylar haberimizde.

Son dönemlerde neredeyse herkes tarafından tercih edilen lazer operasyon yönteminin bilinmeyen bir yan etkisi ortaya çıktı. Peki bu etki geçici mi? Herkeste aynı yan etki gözleniyor mu? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

LAZER EPİLASYONUN BİLİNMEYEN YAN ETKİLERİ

Son senelerde kadın erkek herkes tarafından kalıcı çözüm olması sebebiyle tercih edilen lazer epilasyon yönteminin bilinmeyen bir yan etkisi ortaya çıktı. Bir TikTok kullanıcısı lazer epilasyon yaptırdıktan sonra bir yan etki fark ettiğini belirtti.

Lazer Epilasyon Yan Etkileri

Kullanıcı iddiasına göre lazer epilasyon sonrasında deodarantının etkisini hissetmediğini ve bunun sebebinin lazer epilasyondan dolayı olduğunu düşündüğünü, lazer epilasyonun insanın tuhaf kokmasına sebep olduğunu söyledi. Bu durumun aynısını yaşadığını belirten takipçilerinin de olmasıyla şaşkınlığını gizleyemedi. Ulusal Tıp Kütüphanesi tarafından yapılan araştırmaya göre tüm vücut bromhidrozu ve hiperhidrozu tüm vücut lazer epilasyon sonrasında komplikasyonları olduğu saptandı. Aynı zamanda lazer epilasyonun yaydığı radyasyonlar mikrobiyal florayı değiştirerek ter kokusunun iyileştirilmesine de eşlik edebiliyor. Bu yan etkiler kişiden kişiye göre değişebiliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN