Leyla ile Mecnun dizisinde yeni Leyla kim olacak? Exxen Leyla ile Mecnun'un yeni Leylası belli oldu!

Leyla ile Mecnun dizisinde yeni Leyla kim olacak? Exxen Leyla ile Mecnun'un yeni Leylası belli oldu!

Exxen platformu için tekrardan çekimlerine başlanacak olan Leyla ile Mecnun için başrol seçimleri başladı. Dizinin tam kadrosunun yer aldığı fotoğrafın paylaşılması üzerine Leyla'yı canlandıracak isimde belli oldu. İşte, Leyla ile Mecnun'un Leyla'sı o ünlü isim oldu!

Türk dizisi olarak adını altın harflerle yazdıran Leyla ile Mecnun 2014 senesinde ekranlara veda etmesi üzerine 7 yıl aradan sonra Acun Ilıcalı devreye girdi. İş adamı Ilıcalı'nın sahibi olduğu platform Exxen üzerinden Leyla ile Mecnun'un yeniden başlayacağı gündeme geldi. Leyla karakterinin haricinde herkesin kimi canlandıracağı belli iken Leyla'da belli oldu. Acun Ilıcalı'nın isteği olan o isim Leyla karakterine hayat verecektir. İşte, Leyla'yı canlandıracak o isim haberimizde

Leyla Karakterini Kim Canlandıracak?

Masumiyet dizisinde kendini gösteren Deniz Işın, izleyicilerden beğenileri toplaması üzerine birçok kişi tarafından da başarısı göz ardı edilmedi. İlk sezonda Ezgi Asaroğlu'nun canlandırdığı Leyla karakteri yeni bölümlerde Deniz Işın ile karşımıza çıkacaktır.

Acun Ilıcalı'dan Özel Seçim

Yeni bölümleriyle ekranlarda olacak Leyla ile Mecnun'un Leyla karakterinin belli olduğu duyuruldu. Yeni sezonda Leyla'nın Deniz Işın olduğu ortaya çıktı. Acun Ilıcalı tarafından özel olarak seçilen Işın, en son Masumiyet dizisinde rol alırken Ilıcalı, Işın'da o ışığı keşfetti.

Yeni Leyla'nın Performansı Bekleniyor

Leyla ile Mecnun dizisinin yeni Leyla'sının Deniz Işın olduğu izleyiciler ile paylaşılması üzerine dizinin hayranları yeni Leyla'nın performansının nasıl olacağını beklemektedir. Sempatik ve eğlenceli kişiliği olan Deniz Işın'ı sete giriş yapmasıyla enerjinin arttığı söylenmektedir.

Leyla ile Mecnun

Onur Ünlü'den Paylaşım Geldi

Leyla ile Mecnun dizisinin sevilen yönetmeni Onur Ünlü sosyal medya hesabı üzerinden Deniz Işın ile fotoğraf koyarak ''Aaa bak yeni Leyla'' notu düşüldü. Ünlü'den gelen paylaşım üzerine setlerin başladığı haberi gelirken yeni fotoğraf geldi. Dizi ekibinin yer aldığı fotoğrafta herkesin gözlerinin içi güldüğü izleyicilere geçerken Leyla ile Mecnun'un ilk bölümü merakla beklenmeye başlandı. 

Deniz Işın yeni dizi

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN