Londra metrosunun "İstasyon Kavgası" ödül kazandırdı

Londra metrosunun "İstasyon Kavgası" ödül kazandırdı

Londra metrosunda iki farenin kavga ederken çekilen fotoğrafı, Doğa Tarihi Müzesi tarafından yapılan Yılın Yaban Hayatı Fotoğrafçısı yarışmasında birinci oldu. Fotoğrafçı Sam Rowley tarafından çekilen 'İstasyon kavgası' isimli fotoğraf, halkın oylarıyla seçildi.

Boş bir metro platformunda birkaç kırıntı için kavga eden iki farenin görüntüsü, yaban hayatı fotoğrafçılığının prestijli "halk oylaması" ödülünü kazandı. Fotoğraf, bir gece vakti Londra metrosu platformunda iki siyah farenin bir yolcunun yere düşürdüğü yiyecek kırıntısı için kavga ettiğini gören Sam Rowley tarafından çekildi.

KAVGA BİR SANİYE SÜRDÜ

28 bin oy alan fotoğraf, LUMIX Halkın Seçimi Yılın Yaban Hayatı Fotoğrafçısı Ödülünü kazandı. Yarışmada, uluslararası üne sahip Yılın Yaban Hayatı Fotoğrafı ödülü için bir önceki yıl aday gösterilen ancak kazanamayan fotoğraflar oylamaya sunuluyor.
Rowley'nin "İstasyon Kavgası" fotoğrafı, finale kalan diğer 24 fotoğrafla birlikte 31 Mayıs'a kadar Londra Doğal Tarih Müzesi'nde sergilenecek.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN