Makyaj videolarıyla ünlenen isim, zayıflama ameliyatı sonrası yaşamını yitirdi! 35 yaşındaydı, hayranları şokta

Makyaj videolarıyla ünlenen isim, zayıflama ameliyatı sonrası yaşamını yitirdi! 35 yaşındaydı, hayranları şokta

Sosyal medyada paylaştığı makyaj videolarıyla fenomen olan kadın, kilo vermek için çeşitli yöntemler denedikten sonra zayıflama ameliyatı olmuştu. Sedef hastalığı da geçiren ünlü isim, 35 yaşında hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Verdiği kilolarla ünlü Brezilyalı influencer Mila de Jesus, 35 yaşında hayatını kaybetti. Mila de Jesus'un kalp krizi geçirdiği düşünülüyor. ABD'de yaşayan ve henüz 4 ay önce evlenen Mila de Jesus'un cuma günü yaşamını yitirdiği belirtildi.

Bir önceki evliliğinden 4 çocuğu bulunan Mila de Jesus, birkaç ay önce temmuzdan bu yana sedef hastalığıyla mücadele ettiğini açıklamıştı.

mila-de-jesus-kimdir-neden-oldu-instagram-1.jpg

"SEDEF HASTALIĞI VÜCUDUMUN YÜZDE 80'İNİ ETKİLEDİ"

60 bin takipçili Instagram hesabından ekimde bir açıklama yapan Mila de Jesus, "3 aydır bu durumla uğraşıyorum ve vücudumun yüzde 80'i bundan etkilendi" ifadelerini kullanmıştı.

Brezilya doğumlu içerik üreticisi 6 yıl önce bir zayıflama ameliyatı geçirmiş, geçen kasımda da ameliyat öncesi fotoğraflarını paylaşmıştı.

Mila de Jesus paylaşımında, "6 yıl önce aldığım bir karar hayatımı birçok yönden değiştirdi. Bir tarafta 22 yaşındaki Mila, diğer tarafta 35 yaşındaki Mila" ifadelerine yer vermişti.

mila-de-jesus-kimdir-neden-oldu-instagram-2.jpg

100 KİLODAN 75 KİLOYA KADAR DÜŞMÜŞTÜ

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, Jesus 2023 aralığında Brezilya'daki O Globo gazetesine verdiği röportajda 2019'da 100 kilo civarında olduğunu, 2020'de 85 kiloya düştüğünü ve 2023'te 75 kiloya ulaştığını söylemişti.

Mila de Jesus'un yakın arkadaşı iş insanı Eduarda Gaia, Brezilya medyasına yaptığı açıklamada, "Telefondaki son konuşmamızı sonsuza kadar hatırlayacağım. Seni çok seviyorum arkadaşım" dedi.

Brezilyalı içerik üreticisi Instagram paylaşımlarının yanı sıra 100 bin takipçili Youtube kanalı için çektiği makyaj videolarıyla da biliniyordu.

mila-de-jesus-kimdir-neden-oldu-instagram-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN