Manken Tuğba Özay'ın Alper Gezeravcı'nın uzay yolcuğu için söyledikleri tepki çekti! 55 milyona Turistik gezi...

Manken Tuğba Özay'ın Alper Gezeravcı'nın uzay yolcuğu için söyledikleri tepki çekti! 55 milyona Turistik gezi...

Ünlü manken Tuğba Özay,Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk astronotu olan Alper Gezeravcı uzay yolculuğu için tepki çeken bir yorumda bulundu. Özay "55 milyon dolara turistik gezi yapan uzay aracına binip giderek araştırmalar yapmak" dedi. Özay'ın bu sözleri tepki ile karşılandı.

Tuğba Özay, ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'nın da üyesi olduğu AX-3 misyonunun uzay yolculuğuna yaptığı yorum ile gündem oldu. Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan uzay mekiğinin roketi geçtiğimiz akşam başarılı bir şekilde fırlatıldı. Göğsümüzü kabartan tarihi olay, dünya basınında da oldukça geniş yer buldu. Manken Tuğba Özay ise bu tarihi olayla ilgili dikkat çeken bir yorumda bulundu.

alpetygfj.jpg

"55 MİLYON DOLARA TURİSTİK GEZİ"

Ünlü YouTuber Oğuzhan Uğur'un Alper Gezeravcı'yla ilgili paylaşımına Tuğba Özay'dan dikkat çeken bir yorumda bulundu. Tuğba Özay, "55 milyon dolara turistik gezi yapan uzay aracına binip giderek araştırmalar yapmak! Bari sen yapma Oğuzhan" ifadelerini kullanan Özay'a tepki yağdı. Bazı kullanıcılar ise eleştiri yağarken bir kısım kullanıcı ise Özay'ı haklı buldu.

alperfgfgdgsg.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN