Masterchef All Star jürisinde o isim artık yok! Yayın tarihi açıklandı: Yeni yarışmacılar dikkat çekti!

Masterchef All Star jürisinde o isim artık yok! Yayın tarihi açıklandı: Yeni yarışmacılar dikkat çekti!

MasterChef Türkiye, şüphesiz Türk televizyonlarının en popüler yemek yarışmalarından biridir. TV8'de izleyicilerle buluşan bu zorlu yarışmada, tüm yarışmacılar mutfakta yeteneklerini sergilemek için birbirleriyle mücadele etmektedir. Survivor programının final yapmasının ardından yayınlanacak olan MasterChef All Star'ın ilk uzun fragmanı da sonunda yayınlandı. Ancak fragmanda, dikkatleri üzerine çeken bir detay vardı: Somer Sivrioğlu'nun yer almayışı. İşte haberin ayrıntıları...

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği ve büyük bir merakla beklenen MasterChef, yeni sezonuyla sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Survivor'ın sona ermesinin ardından başlayacak olan MasterChef, televizyon ekranlarının en fenomen yemek yarışmalarından biri olmaya devam ediyor. MasterChef Türkiye 2023 sezonunda All Star formatıyla izleyicilerin karşısına çıkmak için geri sayıyor. Heyecan ve kaosun bir an olsun eksik olmadığı yarışmanın ilk uzun fragmanı da nihayet yayınlandı.

SOMER ŞEFSİZ MASTERCHEF 14 HAZİRAN'DA 

MASTERCHEFF

MasterChef All Star'ın 4 Haziran'da yayınlanan geniş fragmanında yarışma kadrosu ve jüri üyeleri netlik kazandı. Fragmanda Mehmet Şef ve Danilo Şef'in yer almasıyla birlikte, Somer Sivrioğlu'nun olmayışı dikkatleri çekti. 2018 sezonundan beri jüri üyeliği yapan Somer Şef'in neden bu yapımda yer almadığı merak konusu oldu.

MasterChef Türkiye All Star, bir kez daha reytingleri altüst etmeye hazırlanırken, yayınlanacağı tarih de sonunda belli oldu. Mutfak bilgisine güvenenlerin ve el lezzetini kanıtlamak isteyenlerin kıyasıya mücadele ettiği MasterChef Türkiye All Star yarışması, 14 Haziran Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte, heyecan dolu anlar ve nefes kesen yemek mücadeleleri tekrar ekranlara gelecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN