MasterChef All Star'a katılacağı söyleniyordu! Serhat Doğramacı bombayı patlattı "ben bu yarışmayı kazanırım"

MasterChef All Star'a katılacağı söyleniyordu! Serhat Doğramacı bombayı patlattı "ben bu yarışmayı kazanırım"

Ekranların reyting rekortmeni MasterChef All Star tüm hızıyla devam ediyor. Programın formatına göre her hafta bir yarışmacı elenirken, önceki senelerin şampiyon isimlerinden bir kişi de yarışmaya dahil oluyor. MasterChef All Star'a katılacağı söyleniyordu! Serhat Doğramacı bombayı patlattı...

MasterChef All Star'ın yeni bölümleri her akşam ekranda olmaya devam ederken; eski yarışmalarda derece yapanlar da kadroya dahil olmayı sürdürüyor. Programın formatına göre her hafta bir yarışmacı elenirken, önceki senelerin şampiyon isimlerinden bir kişi de yarışmaya dahil oluyor. Yarışmaya katılıp katılmayacağı merak edilen MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı' ya gözler çevrilmişti. Hayranları tarafından Serhat' ın tekrar yarışmada yer alması bekleniyordu. Serhat ise bir video yayımlayarak All Star'da olmayacağını söyledi.

5f9acfd8c9de3d151848f06d.webp

MASTERCHEF ALL STAR'A KATILACAĞI SÖYLENİYORDU! SERHAT DOĞRAMACI BOMBAYI PATLATTI "BEN BU YARIŞMAYI KAZANIRIM"

MasterChef Türkiye 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı büyük finalin ardından kendini işlerine vermişti. Kadıköy'de hamburgerci açan ve Yalıkavak'ta da mekan işleten ve işlerini büyüterek kazancını da arttıran Serhat oldukça yoğun. Serhat Doğramacı yaptığı açıklamalarda şu cümlelere yer verdi...

'' MasterChef All Star'a katılmıyorum. Neden bunu açıklamam gerekti onu da anlamış değilim. Bazı sayfalar paylaşınca kafa karışıklığı oluştu diye düşünüyorum. Benim yolum uzun. MasterChef çok güzel bir program, bana çok şey kattı, beni tanınmanızı sağladı. Ancak benim aynı şeyi iki kere tekrarlama gibi bir niyetim hiçbir zaman olmadı. Yarışmanın ikinci haftasında yapımcımıza da söylemiştim. Ben bu yarışmayı kazanırım, ondan sonra da All Star'a katılmak istemiyorum' demiştim. O da gülerek 'Sen bir kazan da ondan sonra bakarız' demişti. Benim kararım hiçbir zaman değişmedi. All Star'a katılmayacağım. Bütün yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Şeflerimize de kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN