Masterchef Gamze Tosun diskalifiye mi olacak? MasterChef'de ortalık fena karıştı

Masterchef Gamze Tosun diskalifiye mi olacak? MasterChef'de ortalık fena karıştı

MasterChef Türkiye'de olayların ardı arkası kesilmiyor. Eleme gününden önce Fatmanur'la kavga eden Gamze'nin stüdyoyu terk etmesi gündem oldu. Yaşanan olay karşısında herkes şok olurken Gamze'nin diskalifiye olup olmayacağı merak edildi. İşte, Gamze hakkında verilen son karar...

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef'te sular durulmuyor. Yarışmada neredeyse tüm rakiplerine sataşan Fatmanur son olarak Gamze ile büyük bir tartışma yaşadı. Yaşanan tartışma sonrasında sinirlerine hakim olamayan Gamze'nin stüdyoyu terk ederek kuliste bağırması dikkat çekti.

FATMANUR VE GAMZE KAVGASI GECEYE DAMGA VURDU!

Balkonda yemek yapan yarışmacıları seyreden Fatmanur, "Niye çif filizi koydu ki oraya" yorumu yaptı. Fatmanur'un yorumuna Gamze'den "Konulur öyle" cevabı gelince, Fatmanur "Gamze abla, Asya'da çalıştım, biliyorum" diyerek dişlerini sıktı ve balkonun korkuluğuna sertçe vurdu. Fatmanur'un bu tavrı ise Gamze'yi adeta çılgına çevirdi.

Eli ayağına dolaşan Gamze, "Hayır niye elini vuruyorsun? Kendine gelsene!" diyerek karşılık verince Fatmanur'un "Hadi git Burak Kaya'yla otur" demesi üzerine Gamze, "Ağzını topla karşılığını verdi". Gamze'nin sınırlarını zorlayan Fatmanur ileriye giderek "Bır bır konuşuyorsun. Çok bilmişsin" dedi. "Fatma ağzını topla. Seni son kez uyarıyorum" diyen Gamze'ye, Fatmanur "Ne yapacaksın? Beni mi döveceksin" diyerek kışkırttı. Tüm olanlar karşısında sinirlerine hakim olamayan Gamze ise çözümü kulise gitmekte buldu.

 masterchef gamze diskalifiye mi oldu

Kuliste kendini sakinleştirmeye çalışan Gamze'nin sinirden ağlama krizine girmesi sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları o anlar için ''Çekimlerden sonra Gamze, Fatma Nur'u balkondan attı kesin'' yazarken, Bir izleyici ise ''Fatma Nur, giderayak Gamze'yi diskalifiye ettirecek'' gibi yorumlarda bulundu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN