Masterchef Güzide ilk önlüğü aldı! Saray yavrusu eviyle dikkat çekmişti: Bakın eşi kimmiş!

Masterchef Güzide ilk önlüğü aldı! Saray yavrusu eviyle dikkat çekmişti: Bakın eşi kimmiş!

MasterChef yarışmasının sevilen yarışmacılarından Güzide Mertcan'ın milyonluk evi ile gündeme gelmişti. Eşinin kim olduğu merak ediliyordu. İşte Güzide Mertcan'ın eşi...

MasterChef All Star sezonu, izleyicilerin büyük ilgisini çeken birçok yetenekli yarışmacıyla renkleniyor. Bu sezonun dikkat çeken isimlerinden biri de Güzide Mertcan oldu. Güzide Mertcan, geçtiğimiz yıllarda milyonluk eviyle gündem olmuş ve merak uyandırmıştı. Ancak, izleyicilerin en çok merak ettiği konulardan biri de Güzide Mertcan'ın eşinin kim olduğuydu.

GÜZİDE MERTCAN'IN EŞİ KİMDİR?

3

Güzide Mertcan, 1988 doğumlu ve iş insanı Mustafa Mertcan ile evlidir. Çiftin üç çocuğu bulunmaktadır. Mustafa Mertcan, DOF Robotic isimli bir şirketin sahibidir. Şirketi 2011 yılından itibaren yurtdışında faaliyet göstererek kısa sürede eğlence endüstrisinde önde gelen firmalar arasında yerini almıştır.

MasterChef yarışmasında başarılı tabaklarıyla dikkat çeken Güzide Mertcan, aynı dönemde eviyle de gündem olmuştu. Daha sonra ise Mertcan, 7 milyonluk villalarını sattıklarını duyurmuştu. Bu konuda açıklama yaparken, "Evi sattık. Merak ediliyorsa size ayrı bir video çekeceğim. Bakalım, bu 7 milyonluk ev neymiş! 'Keşke satmasaydım' demeyeceğim, çünkü bu evde 4-4.5 yıldır oturuyoruz ve tapusunu aldığımız ilk günden beri satışa çıkarmak istiyorduk. Belli sebeplerden dolayı satmaya karar verdik ve nihayet sattık. Uzun zamandır beklediğimiz bir durum olduğu için 'keşke' demeyeceğim." şeklinde konuşmuştu.

MasterChef Güzide Mertcan, hem başarılı performansıyla hem de yaşamındaki ilgi çekici detaylarla izleyicilerin ilgisini üzerine çekmeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN