Masterchef Somer şefin uğruna boşandığı sevgilisine bakın! Hem de Acun Medya'nın editörü çıktı

Masterchef Somer şefin uğruna boşandığı sevgilisine bakın! Hem de Acun Medya'nın editörü çıktı

Ekranların en çok izlenen yemek yarışması olan MasterChef Türkiye, şefleriyle gündem olmaya devam ediyor. Yıllardır yarışmada jüri üyeliği yapan Somer Sivrioğlu'nun herkesten sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı. Görenler gözlerine inanamıyor. Bu nasıl bir güzellik... Hatta Sivrioğlu, 18 yıllık evliliğini güzel sevgilisi uğrunu tek kalemde bitirmişti. Bakın bakalım Somer Sivrioğlu'nun herkesten sakladığı sevgilisi kimmiş?

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye, şefleriyle gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Somer Sivrioğlu'nun yasak aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Çıkan gizli aşk üzerine 18 yıllık eşiyle boşanan Sivrioğlu, herkesi şoke etmişti. Direkt bu kararın alınmasına şaşıran hayranlarını Somer Sivrioğlu'nun evliliğini bitiren sevgilisi araştırmaya başladı. Bakın bakalım Somer Sivrioğlu'nun herkesten sır gibi sakladığı sevgilisi kim çıkmış?

AÇIKLAMASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Geçtiğimiz haftalarda bir programa konuk olan Somer Sivrioğlu, yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşmüştü. Somer Sivrioğlu açıklamasında, "Yemek benim için büyük bir tutku. Yemek yapmak ruhumu besliyor. Doğru yemek insana müthiş bir haz verir. İyi yemek yaparsan iyi sekse fayda olur." ifadeleriyle gündemi altüst etmişti.

a10-26.jpg

YASAK AŞKI ORTAYA ÇIKTI

18 yıllık evliliğini bitiren Somer Sivrioğlu'nun herkesten sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı. Sivrioğlu'nun MasterChef editörü olan Pınar Kayabaşı'yla aşk yaşadığı ortaya çıktı. Gizli aşk herkesi şoka uğratırken Sivrioğlu'nun yeni aşkı görenlerin ağzını açık bırakıyor. Adeta bir güzellik kraliçesi. İşte Somer Sivrioğlu'nun gizli aşkı...

a9-55.jpg

PEŞ PEŞE PAYLAŞIMLAR GELİYOR

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Pınar Kayabaşı, paylaşımlarıyla herkesin dikkatini çekiyor. En son Somer Sivrioğlu ile paylaşım yapan Kayabaşı, "Seninle olmak sevgilim, ışıkları hiç sönmeyen bir lunaparkta yaşamak gibi!" ifadelerini kullanmıştı. Sık sık Somer şef ile paylaşımlarda bulunan Kayabaşı'nın da Acun Ilıcalı bünyesinde çalıştığı biliniyor.

İşte Somer Sivrioğlu'nun herkesten sır gibi sakladığı sevgilisi;

a5-86.jpg

a8-68.jpg

Somer Sivrioğlu Kimdir ?

1971'de İstanbul, Kadıköy'de dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye'de kaldı. Türkiye'de uzun yıllar annesi ile birlikte çalışan usta şef'in annesi restoran ve bar işletmeciliği yapmıştır.

25 yaşında iken 1995 senesinde Yüksek Lisans yapmak için Avustralya'ya gitmiştir. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olmuş, daha sonra master yapmıştır.

Somer Sivrioğlu, Sydney'de kuzeni ile birlikte 'Efendy' isimli bir Türk restoranı açmıştır. Menüsünde pek çok türk lezzeti bulunan restoran yurt dışında Türk lezzetlerini temsil eden bir marka haline gelmiştir.

Bir dönem Lezzet Yolculuğu isimli bir radyo programını sunan Sivrioğlu, ayrıca köşe yazarlığı da yapmıştır.

Geçmişten günümüze, en iyi restoran, en iyi et ve en iyi lezzet ödülü gibi çok dalda ödül sahibi olmuştur. Efendy isimli restoranı Sydney'de en iyi bilinen lezzet duraklarından biri olmuştur.

"Anatolia: Adventures in Turkish Cooking" isimli bir kitabı da bulunan Somer Sivrioğlu alanında takip edilen isimlerden biri.

Masterchef Türkiye isimli programda Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya ile birlikte hem sunuculuk hem de jürilik yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN