Masterchef'e damga vuran tarif! Bir tabak yemekle 100 bin TL kazandı... Herkes bu tarifin peşinde

Masterchef'e damga vuran tarif! Bir tabak yemekle 100 bin TL kazandı... Herkes bu tarifin peşinde

MasterChef All Star'da yarışma heyecanı sürüyor. Yıldız yarışmacıların tekrar katıldığı formatta ödül oyunu büyük heyecana yol açtı. Bakın 100 bin TL'lik ödül hangi tarifle kazanıldı ve sahibi kim oldu...

MasterChef All Star dün akşam ödül oyununa sahne oldu. Mavi ve kırmızı takımların kıyasıya yarıştığı oyunda mavi takıma Sergen, kırmızı takıma ise Eray kaptanlık ediyordu.

eray-sergen.jpg

ERAY'IN TARİFİ KAZANDI

Yarışmanın ilk etabında yarışmacılara önceki sezonlardan videolar izletilerek sorular soruldu. Kırmızı takım bu etapta en çok doğru cevabı vererek yaratıcılık oyununa katılmaya hak kazandı.

İkinci etapta kırmızı takımın üyelerine iki ürünle bir tabak çıkarmaları istendi. Bu iki ürün ise lime (yeşil limon) ve soya filiziydi.

Oyun sonunda kırmızı takım üyelerinden Eda, Dilara, Tolga, Büşra, Batuhan, Eray ve Rıfat'ın arasından Eray'ın tabağı en iyi tabak seçildi. Eray, 100.000 TL'lik büyük ödülün sahibi oldu.

kirmizi-takim-masterchef-eda.jpg

'İLK HAFTADAN BU TABAĞI MI ÇIKARIYORSUN?'

Ana kadroya üçüncü olarak giren MasterChef Eda'nın tabağı ise Mehmet Şef'in gazabına uğradı.

Eda'nın yaratıcılık etabında hazırladığı yemeği beğenmeyen Şef Mehmet Yalçınkaya 'MasterChef All Star'dasın ve ilk haftadan bu tabağı çıkarıyorsun. Bilemedim' diyerek sert çıktı.

masterchef-burcu-tahsin.jpg

MASTERCHEF TAHSİN VE BURCU NEDEN YOKTU?

MasterChef'in son bölümünde Tahsin ve Burcu'nun yokluğu dikkat çekti. Şefler de bu konuda açıklama yaparak MasterChef Tahsin ve MasterChef Burcu'nun rahatsızlıkları nedeniyle ödül oyununda yarışamadıklarını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN