MasterCheff'te kartlar resmen yeniden çekildi! All Star kadrosundan potaya giren o isim herkesi şaşırttı

MasterCheff'te kartlar resmen yeniden çekildi! All Star kadrosundan potaya giren o isim herkesi şaşırttı

MasterCheff Türkiye All Star tüm heyecanıyla devam ederken, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ve potaya giden isim seyirci tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, MasterCheff Türkiye 12 Temmuz kazananı kim? Potaya hangi isim gitti? İşte, kaçıranlar için detaylar...

El lezzetinin yarıştığı MasterChef All Star'ın son bölümünde yarışmacılar hiç alışık olmadıkları bir menü ile karşı karşıya geldi. Ana kadroda kalmak ve şampiyonluğa yürümek isteyen yarışmacılar, tezgahta ellerinden gelenin en iyisini yapmak için kıyasıya mücadele etti.

MASTERCHEFF TÜRKİYE İKİNCİ DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

12 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümde, takımlar haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu almak için yarıştı. Yarışta, takımlardan 2021-22 yıllarında arama motorlarında en çok araştırılan dünya lezzetlerini yapmaları istenirken, toplam 50 dakika süre verildi.

Menüde yer alan ve geçen sene en çok araştırılan yemekler şunlar:

Baba ganoush
Birria taco
Cinnamon roll
Marry me chicken
Panner pasanda
Nasi goreng
Sugo di pomodoro

Takımların hırslı mücadelesinin sonunda kazanan kırmızı takım olurken, mavi takım ise dokunulmazlık oyununa gitti.

Haftanın ikinci dokunulmazlığını kaybeden mavi takımın kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim Sergen oldu.

yeni-proje-9.jpg

MASTERCHEFF ELEME ADAYLARI KİM?

Haftanın birinci dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımdan ilk aday olarak Berker ve Batuhan çıkmıştı.

Akşamın ilk ve haftanın üçüncü eleme adayı Sergen'in seçtiği Gamze olurken, takım oylaması sonucunda dördüncü eleme adayı seçilen ise Mert oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN