MasterChef'in şampiyon adayı olarak gösterilen iddialı yarışmacıdan acı haber! Acun Ilıcalı o yarışmacı için özel jetini yolladı

MasterChef'in şampiyon adayı olarak gösterilen iddialı yarışmacıdan acı haber! Acun Ilıcalı o yarışmacı için özel jetini yolladı

MasterChef Türkiye'de yaşanan son olay yürekleri paramparça etti. MasterChef'in sevilen yarışmacısı Büşra Zambak aldığı haberle yıkıldı. Burak Kaya ile yaşadığı tartışmayla gündem olan Büşra Zambak için Acun Ilıcalı özel jetini yolladı. Yer yerinden oynadı! Bakın neler olmuş?

TV8 ekranlarının reyting rekorları kıran yemek yarışması MasterChef Türkiye'de yer yerinden oynadı. Yarışmanın popüler isimlerinden Büşra Zambak aldığı haberle şok oldu. Yaşadığı tartışmalarla sık sık sosyal medyada gündem olan Büşra Zambak için Acun Ilıcalı devreye girdi. Ilıcalı, Büşra Zambak için özel jetini yolladı! İşte detaylar...

BÜŞRA ZAMBAK ALDIĞI HABERLE YIKILDI

Bu sezon MasterChef'in en iddialı yarışmacılarından biri olan Büşra Zambak'tan gelen kötü haber sevenlerini tedirgin etti. Sabancı ailesinin özel şeflerinden biri olan ve iş insanı Güler Sabancı ile özel olarak ilgilenen Büşra Zambak, mavi takımda kaptanlık bile yapmıştı. Son dokunulmazlıkta Burak Kaya ile tartışan ve gündem olan Büşra'dan kahreden haber geldi.

kmffggf.jpg

DAHA FAZLA DAYANAMADI!

Aldığı haberle yıkılan MasterChef Büşra Zambak, sevenlerini kahretti. Ortaya atılan iddialara göre yarışmacının bir yakını kansere yakalandı. Aldığı haberle şok olan Büşra Zambak, acı haberi Acun Ilıcalı'ya ve medya ekibine söyledi.

ACUN ILICALI ÖZEL JETİNİ YOLLADI

Hayranları tarafından geçmiş mesajları alan Büşra Zambak'a en büyük desteği Acun Ilıcalı çıktı. MasterChef'in yapımcısı Acun Ilıcalı, yarışmacının bu süreci en hafif şekilde atlatması için yardım etti. Acun Ilıcalı'nın, başarılı yarışmacı için özel bir jet de tuttuğu belirtildi.

kmff.jpg

MASTERCHEF BÜŞRA KİMDİR?

Büşra Zambak, 25 yaşında ve Denizlili'dir. İstanbul'da yaşayan yarışmacı, 9 yıldır profesyonel aşçılık yapıyor. Güler Sabancı'ya yemek yaptığını belirten Zambak, üst düzey ceolara ve yöneticilere 5 yıldır yemek hazırladığını da sözlerine ekliyor.

İlk turda Mehmet Şef'in yerine geçmek istediğini söyleyerek dikkatleri çekmişti. Büşra Zambak'ın İtalyan mutfağına ilgisi bulunuyor ve eleme turunda rokalı avakado püresi, tatlı patates, dil balığını ve safranlı tuile ile servis etti. Üç şeften de evet oyu alarak üst tura çıktı. Ana kadroda yarışan Büşra Zambak birincilik için mücadele veriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN