MasterChef'te Bu Yarışmacılar Yarışmaya Damga Vurmuştu! İşte MasterChef'te Çok Konuşulan 5 Yarışmacı

MasterChef'te Bu Yarışmacılar Yarışmaya Damga Vurmuştu! İşte MasterChef'te Çok Konuşulan 5 Yarışmacı

TV8'in en çok izlenen yemek yarışmalarından olan MasterChef yeni sezonuyla da bomba gibi yayınlar yapmaya devam ediyor. Yarışmacıları ve jüri üyesi ile dikkatleri üzerine çeken MasterChef birbirinden ilginç hikayelere de tanık oluyor. İşte MasterChef'te Çok Konuşulan 5 Yarışmacı

Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran MasterChef yarışması, jüri üyeleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. Her gün farklı detaylar ile gündeme gelen MasterChef'e katılan yarışmacılarda birbirinden ilginç hikayelere sahip. İşte bugüne kadar MasterChef'te en adından söz ettiren 5 yarışmacı

maserchef.jpg

JÜRİSİ VE KONUKLARIYLA DİKKAT ÇEKMEYE DEVAM EDİYOR

Acun Ilıcalı'nın favori yarışmaları arasında yer alan MasterChef TV8'de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Jüri üyelerinin konuşmaları ve giyim tarzlarıyla son günlerde adından söz ettiren yarışmada, ilginç yarışmacılar da büyük ilgi ile izleniyor. Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın oturduğu yarışma yemek severlerin en çok izlediği yarışmalar arasında. Her gün birbirinden farklı yemek tarifleri ile yarışan yarışmacıların, yayın anındaki hareketleri de sosyal medyanında gündeminden düşmüyor.

masercehftv8.jpg

MASTERCHEF'E DAMGASINI VURAN 5 YARIŞMACI

Her yarışmacının kendine has tarzı takipçilerinden gözünden kaçmıyor. MasterChef hayranları tarafından en çok takip edilen konuşulan 5 yarışmacıyı sizler için derledik. Bakın Türkiye'de yayınlandığından beri gündemi en çok hangi yarışmacılar meşgul etmiş?

yarismatv8.jpg

GAZİANTEPLİ RUKİYE CANPOLAT

Yarışmaya katılan 40 yaşındaki Rukiye Canpolat, hayat hikayesi ile herkesi etkilemişti. 5 çocuk annesi olan Canpolat gastronomini başkenti sayılan Gaziantep'ten katılmıştı. Eğitimci olan Rukiye Canpolat, yaptığı bir açıklamada herkesi derinden üzmüştü. Canpolat jüri üyelerinden kendisine gelen bir soruyu, "Annem de okula gitmemiş. Ben annenin kaderi kızının çeyizi olur derler onu yapmak istemedim. Okuyamadım ama kendimi geliştirdim" diye yanıtlamıştı. 14 yaşında evlendirilmek zorunda kalan Rukiye Askere giden eşinden sonra tüm köye gelinlik yapmış. Ve ablasının bir iş görüşmesine aksilik nedeniyle gidememesi ve kendisini yollamasından sonra hayatı değişmiş.

rukiyecanpolat.jpg

TELEFON KULLANMAYAN GÜLİSTAN ŞALK

Yeni sezonda yarışmacılar arasında yerini alan Gülistan Şalk'ın hayatında dikkat çekenler arasında. Jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya ile arasında geçen diyalog ile sosyal meydanında gündemine düşen Şalk, telefon ve sosyal medyayı kullanmadığını söyleyince herkesi şoke etmişti. Şef Mehmet Yalçınkaya bu açıklaması sonrası şaşırıp, "İnsanlara nasıl iletişime geçiyorsun?" sorusuna ise Şalk, "Geçmiyorum" diyerek herkesi şoke etmişti.

gulistan-salk.jpg

NECO USTA KADIN ÇIKTI

Yarışmada yine herkesi ağlatan yarışmacılar arasında yer alan Neco Usta yani Naciye hanım hayat hikayesi ile ağızları açıkta bıraktı. Neco usta ismi ile yarışmaya katılan yarışmacı neden erkek ismi kullandığını söyleyince stüdyo buz kesmişti. Kısa saçları ve erkeksi tavırlarıyla dikkat çeken Neco usta mesleğini yapmak için kılık değiştirdiği itiraf etmişti.

necoustamastercehaf.jpg

YARIM KALAN HAYAT: AYSUN ŞİMŞEK

42 yaşındaki Aysun Şimşek'in hayatı da herkesi ağlatan cinstendi. Böbrek hastası olduğunu söylene Şimşek 25 yıl diyalizde bir ömür geçirmiş. Sigortası içinse işine giden Şimşek, hastane ve iş yarasında yaşadıklarını anlatınca gözyaşları sel olmuştu. Şimşek'e böbreğini veren ise kardeşi oldu. Böbrek naklinden sonra hayatının değiştiğini söyleyen Şimşek, yarım kalan hayallerini gerçekleştirmek için yarışmaya katılmış.

aysunsimsek.jpg

REZZAN ATAN

Yarışmada yaptığı açıklama ile herkesi gözyaşlarına boğan Rezzan'ın hikayesi de yarışmaya damga vuranlardan. MasterChef Somer Sivrioğlu'nun "Yorgun görünüyorsun" sorusu üzerine ağlatan bir cevap veren Rezzan Atan, elemeye katılmak için 2 gündür ağır işlerde çalıştığını söyledi. 28 yaşında olan Atak, sekiz kardeşin en büyüğü olduğunu ifade edip, 9 yaşında beri ayakkabı boyacılığı yaptığını ve daha sonra lokantada yemek işine girdiğini belirtmişti.

rezzanatankimdir.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN