MasterChef’te kim birinci oldu ve ödülü kim kazandı? MasterChef birincisine ne veriliyor

MasterChef’te kim birinci oldu ve ödülü kim kazandı? MasterChef birincisine ne veriliyor

Acun Ilıcalı’nın patronu olduğu TV8 ekranlarının fenomen yarışmasında final heyecanı yaşandı. Cemre Uyanık ve Alican Sabunsoy’ın kozlarını paylaştığı MasterChef finalinde birinciye ne ödül verileceği merak konusu oldu. Peki MasterChef’i kim kazandı? Alican mı? Yoksa Cemre mi? Tüm bilgiler karar.com’da…

En son Güzide’nin veda ettiği yarışmada büyük finale Alican ve Cemre kalmıştı. Sosyal medyada şimdiden ‘MasterChef’te kim birinci oldu? Alican mı? Cemre mi?’ sorularına yanıt arıyor. Peki MasterChef birincisine ne ödül verildi? İşte detaylar…

MASTERCHEF’TE KİM BİRİNCİ OLDU?

MasterChef yarışmasında kimin birinci olacağı konusu belli oldu. 29 Aralık 2019'da saat 20:00’de başlayan MasterChef’te Cemre Uyanık ve Alican Sabunsoy, birinci olmak için yarıştı. Cemre, MasterChef 2019'u kazanarak, Fiat 500 Dolce Vita model arabanın sahibi oldu.

FİNALİ SOMER ŞEF AÇIKLAMIŞTI

Şef Somer Sivrioglu, geçen günlerde yaptığı açıklamasında, seyircilere ve yarışmacılara müjdeyi vermişti. Bir gün hariç 6 gün boyunca MasterChef’in ekrana geleceğini ve Pazar günü de büyük finalle yarışmanın noktalanacağını açıklamıştı.

19-12/29/cemre-uyanik.jpg

CEMRE UYANIK KİMDİR?

Aslen Şanlıurfalı olan Cemre Uyanık, aşçılık mezunudur. Uzak Doğu mutfağına ilgili olan Cemre, gezmeyi, yemek yapmayı çok seviyor. Programa katılırken de jüriyi yaptığı yemekle etkileyen Cemre de hazırladığı menülerle hem seyircilerin hem de şeflerin ağızlarını sulandırıyor.

19-12/29/masterchef-alican-sabunsoy-1577580190.jpg

ALİCAN SABUNSOY KİMDİR?

5 Ocak 1991’de Adana doğan Alican Sabunsoy, ilköğretimini burada tamamladıktan sonra Mersin’de turizm ve otelcilik okumaya gitti. Burada tanıştığı bir şef vesilesiyle mutfağa giren Alican, okulunu yarım bıraktı ve suşi ustası oldu. Çok sevdiği memleketi Adana’dan İstanbul’a göç eden Alican, MasterChef’te iddialı bir performans göstererek finale çıkma başarısı gösterdi.

MasterChef Türkiye'de yarı final menüleri...

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN