MasterChef'te mahalle kavgası! Şefler bile ayırmadı, iki yarışmacı resmen birbirine girdi

MasterChef'te mahalle kavgası! Şefler bile ayırmadı, iki yarışmacı resmen birbirine girdi

Tv8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından birisi olan MasterChef'te kavga çıktı. Yemeklerin yapıldığı yarışmada çıkan kavga seyircilerin heyecanını katladı. İki isim arasında çıkan tartışma kavgayla son buldu. Ekran başında alışık olmadığımız tartışma ise sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte kavganın detayları...

Televizyon ekranlarının en sevilen yarışma programlarından birisi olan MasterChef, yeni sezonuyla yayınlanmaya devam ediyor. MasterChef Türkiye yarışmasında her geçen bölüm büyük bir heyecanla devam ederken, yarışmanın en iyi anlaşan iki yarışmacısı arasında tartışmanın sonucu kavgayla bitti.

MASTECHEF'DE GERGİN ANLAR

TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yapma yarışı son hız finale doğru ilerlerken paylaşılan 79. bölümüyle birlikte gergin anlar yaşandı. Diara ile Sergen arasında çıkan tartışma kameralara yansıdı.

Yarışmacı Sergen'in Dilara için "Sen anca benim çırağım olursun, havalara girme!" dediği dikkat çekti. Yarışma esnasında Kırmızı takımın kaptanı olan Dilara ise cevap olarak işinin kaptanlık olduğunu belirterek yardımcı olmadığını vurguladı. Dilara'nın bu sözü üzerine Sergen'den cevap gecikmedi.

2-029.jpg

SERGEN VE DİLARA SÖZLÜ TARTIŞMAYA GİRDİ

Dilara ile arasında gerginlik yaşayan Sergen cevap olarak kaptanlıktan vurarak, "Ne kaptanlığından bahsediyorsun? Sen benim çırağım olursun, sen kaptan olmadın. Buraya getirildin sadece. Anladın değil mi? Fazla havalara girme!" ifadeleriyle sert çıkıştı. Sergen'in sözleri üzerinde şaşkınlığını gizleyemeyen Dilara sessizliğini korudu.

Sessizliğini daha fazla koruyamayan Dilara, "Tamam ben kaptanlık almadım ama karşı kaptan olarak seçildiğim değil mi? Sen birazcık acaba şu öz güvenini indirsen mi?" ifadeleriyle Sergen'e cevap verdi. Ortamda oluşan gerginliğin son bulmasıyla birlikte ikili arasında geçen diyalog sosyal medyada viral oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN