Masumlar Apartmanı sezon finali yapıyor: İnci, Han'ı terk ediyor!

Masumlar Apartmanı sezon finali yapıyor: İnci, Han'ı terk ediyor!

Güçlü oyuncu kadrosuyla ve başarılı çekimleriyle sezonun en flaş yapımı olan ve reyting listesinde salı günleri zirvede yer alan Masumlar Apartmanı, 37. bölümüyle 1. sezon finali yapıyor. İnci karakterini oynayan Farah Zeynep Abdullah sezon finaliyle birlikte diziye veda ediyor. İşte, sezon finali son fragman...

Masumlar Apartmanı sezon finali neler olacak, merak konusu oldu. TRT 1'in fenomen dizisi bu akşam ekranlara gelecek yen bölümüyle sezon finali yaparken, Farah Zeynep Abdullah da projeden ayrılıyor. Ünlü oyuncunun, dramatik sahnelerin çekildiği dizide çok yorulduğu ve ayrılmak istediğini yapımcı firmaya ilettiği daha önce gündeme gelmişti. Yeni bir gelişme olmazsa Farah Zeynep Abdullah, sezon finaliyle beraber Masumlar Apartmanı kadrosundan ayrılacak.

MASUMLAR APARTMANI SEZON FİNALİ 1. FRAGMANI

MASUMLAR APARTMANI NEDEN BİTTİ, YENİ SEZON NE ZAMAN?

Yüksek bütçeli prodüksiyonuyla ve geniş oyuncu kadrosuyla diziseverler tarafından severek takip edilen Masumlar Apartmanı, yaz aylarının gelmesiyle sezon finali yapıyor. 15 Eylül 2020 Salı günü yayın hayatına başlayan iddialı dizi, 8 Haziran 2021 Salı günü 37. bölümüyle 1. sezon finalini yapacak ve çekimlere ara verilecek. Bilindiği üzere, Türkiye'de dizi sezonu eylül-haziran ayları arasındaki dönemde gerçekleşiyor. Normal sezonda yayınlanan dizileri, yaklaşık 3 ay süren yaz sezonunda tatile çıkıyor. Bu dönemde ise yaza özel yaz dizileri ekranlarda yer alıyor. Masumlar Apartmanı'nın 2. yeni sezonunun eylül ayında izleyicisiyle buluşması bekleniyor. Öte yandan projeden ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın yerine Fahriye Evcen'in Ceylan karakteriyle oyuncu kadrosuna dahil olacağı magazin kulislerinde konuşuluyor.

SEZON FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' romanındaki gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek hazırlanan Masumlar Apartmanı'nın sezon finali (37. bölümü), 8 Haziran 2021 Salı günü saat 21.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek. Ancak daha öncesinde saat 20.00'de son bölümün özeti yayınlanacak. Masumlar Apartmanı tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz online platformunu ziyaret edebilirsiniz.

Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Gülru ve Tomris'in ani gelişi, Naci ve Safiye arasında büyük bir gerilime sebep olur. Safiye, Naci'yi tedaviye ikna etmek için, aralarının bozulmasını bile göze alarak elindeki en güçlü kozu kullanmıştır. Naci, Safiye'ye kararını açıklamak için çok özel bir yer seçer.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumlar Apartmanı final bölümü (37. bölüm) özeti: İnci'nin gerçekleri öğrenmesinin ardından Han İnci'nin onu terk etmemesi için ikna etmeye çalışır. İnci ise kararlıdır. O sırada İnci'nin öğrendiği başka bir gerçek ise olayların akışını tamamen değiştirecektir.

Safiye bir yandan Han ve İnci'nin yaşadıklarına üzülür, ailesini toparlamaya çalışırken, diğer yandan da Naci'nin gidişinin yaklaşmasıyla karmakarışık duygular içindedir. Esat ise Gülben'in neden onunla görüşmediğini öğrenmek için çırpınır ve sonunda Gülben’le konuşmayı başarır.

MASUMLAR APARTMANI SEZON FİNALİ 2. FRAGMANI

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Madanoğlu kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Çağrı Lostuvalı'nın oturduğu Masumlar Apartmanı'nın oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu (Han Derenoğlu), Farah Zeynep Abdullah (İnci), Ezgi Mola (Safiye Derenoğlu), Merve Dizdar (Gülben Derenoğlu), Uğur Uzunel (Esat), Alper Saldıran (Uygar), Metin Coşkun (Hikmet), Esra Ruşan (Esra), Atilla Şendil (Memduh), Emir Özden (Ege), Gizem Katmer (Neriman) gibi isimler yer alıyor.

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindeki Jurnal Sokak'ta yer alıyor. Dizinin bazı çekimleri, Beyoğlu'nun Galata ve Karaköy semtlerinin yanı sıra Fatih ilçesinde yer alan Balat mahallesinde de yapılıyor.

Öte yandan Masumlar Apartmanı'nın çekimlerinin gerçekleştirildiği apartman, İstanbul'un ilk asansörlü apartmanı olma özelliğine sahip. Haluk Bilginer'in başarılı performansıyla Emmy ödülünü aldığı 'Şahsiyet' dizisi de bu apartmanda çekildi.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU NE?

Dizide, bir apartmanın içerisinde temizlik takıntılarıyla tıkılıp kalan kız kardeşlerin geçmişi ve bugünü anlatılmaktadır.

Safiye ve Gülben ciddi boyutta takıntılara sahip iki kardeştir. Evde pamuk ipliğine bağlı bir düzenleri vardır. Erkek kardeşleri Han olmadığında her şey birbirine girmektedir. Han her zamanki gibi o gece de isten çıkıp bir an önce eve girmek ister. Aksi halde evde kriz çıkacaktır. Aniden karşısına çıkan İnci yüzünden kaza yapar ve hastanelik olur. İnci'nin karışacağı kazada onu, Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Kendini suçlu hisseden İnci ise, yanında kalacak kimsesi olmayan Han'a refakat eder.

Vakit ilerledikçe birbirlerinden etkilenmeye başlarlar. Ancak ikisi de adım atacak cesareti bulamaz. Olaylı geçen hastane gecesinden sonra Han ve İnci, bir daha görüşmeyeceklerinden emin şekilde vedalaşır. Ancak sonraki karşılaşmaları, sadece onların değil, ailelerinin de hayatını sonsuza kadar değiştirecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN