Mehmet Ali Erbil'in oğlu Ali Sadi kocaman delikanlı oldu! Babasına benzerliği görenleri hayrete düşürdü: Yıllardır ortalıkta yoktu

Mehmet Ali Erbil'in oğlu Ali Sadi kocaman delikanlı oldu! Babasına benzerliği görenleri hayrete düşürdü: Yıllardır ortalıkta yoktu

Mehmet Ali Erbil'in oğlu Ali Sadi'nin son görüntüsü, babasının gençliğine birebir benzemesiyle dikkat çekiyor! İşte Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Coşkun'un evliliğinden olan oğulları Ali Sadi'nin son hali!

2005 yılında hayatını birleştirdiği Tuğba Coşkun ile 6 yıl süren evliliğinden Ali Sadi adında bir oğlu olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in oğlu büyüdü ve artık koca bir adam oldu. Geçtiğimiz günlerde, Ali Sadi'nin teyzesi Şeyda Coşkun, yeğeninin fotoğrafını paylaşarak takipçilerine sürpriz bir an yaşattı. Fotoğrafta Mehmet Ali Erbil'in gençliğine tıpatıp benzeyen Ali Sadi'nin son hali görülüyordu.

m.ali erbil

Ali Sadi'nin son hali, babasının gençliğindeki hallerini anımsatan benzerlikleriyle dikkat çekti. Bu benzerlik gözlerden kaçmayınca, Şeyda Coşkun'un paylaşımına yorumlar yağdı. Mehmet Ali Erbil, 1980 yılında Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile yaptığı ilk evliliğinden Sezin Erbil isimli bir kız çocuğu sahibi oldu. Ardından 1989 yılında oyuncu Nergis Kumbasar ile dünya evine girdi ancak evlilikleri yedi yıl sürdü. İkinci evliliğinden ise 1995 yılında Yasmin Erbil isimli bir kızı dünyaya geldi. Mehmet Ali Erbil, hayatı boyunca toplam beş kez evlilik yaptı. 2005-2011 yılları arasında ise Tuğba Coşkun ile evli kaldı ve çift, 2006 yılında Ali Sadi isimli bir oğullarını kucaklarına aldı.

m.ali erbil ve oğlu

 

Ali Sadi'nin son haline dair paylaşım yapan teyzesi Şeyda Coşkun, "Delikanlım, sen bu üç kadının hayatına ışık oldun... Fark ettim ki hiç resmimiz yokmuş. İlk tarifsiz sevgim." notunu düştü. Bu paylaşım, Ali Sadi'nin hayranları tarafından büyük ilgi gördü ve babası Mehmet Ali Erbil'in gençliğine benzemesi konuşuldu. Ali Sadi'nin son hali, takipçilerinde şaşkınlık yarattı ve bazılarına göre adeta babasının hık demiş burnundan düşmüş gibiydi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN