Mehmet Ali Erbil'in TikTok serüveni hüsranla bitti! Parasını alamayan Mali'den 'Nazar değdirdiniz' sitemi

Mehmet Ali Erbil'in TikTok serüveni hüsranla bitti! Parasını alamayan Mali'den 'Nazar değdirdiniz' sitemi

Son zamanlarda TikTok'a merak salan ve canlı yayın yaparak para kazanmaya çalışan Mehmet Ali Erbil ödeme sorunu yaşıyor. Üç haftadır ödemesini alamadığını belirten Mali kendisini eleştirenlere "Nazar değdirdiniz" diyerek sitem etti.

Geçtiğimiz akşam 5.ncisi düzenlenen Best Of Turkey Awards ödül töreninin sunucusu Mehmet Ali Erbil ve Tuğba Özay oldu. Tören öncesi basınla sohbet eden Mali, son zamanlarda çok eleştirildiği TikTok'la ilgili konuştu.

MALİ NAZARA GELDİ

Törenden önce basınla sohbet eden Mali, "Bu yıl düzenlenen 50. ödül töreni sanıyorum. Bu törenlerden her yıl 50 tane yapılıyordur. Bunların yarısını sunsak, köşeyi döneriz" dedikten sonra kendisine yöneltilen "O zaman TikTok kullanmanıza gerek kalmaz mı?" sorusuna TikTok diye diye nazar değdirdiniz. 3 haftadır ödeme yapmıyorlar. Ne göz varmış sizde. Sizin yüzünüzden para alamıyoruz. Göze geldik. Ama benim hayatımda sadece TikTok yok. Hayatını TikTok'a bağlayanlar düşünsün. " yanıtıyla espriyle karışık sitem etti.

mehmet ali erbil

SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Bir süre sağlık sorunları yaşayan ünlü komedyen o dönemlerin geride kaldığını söyleyerek, "Çok şükür kötü günleri atlattık. 2 film çektik. Her şey yolunda. Youtube'da Çarkıfelek'i başlatıyoruz. Yine sunu ben olacağım. Her törende bir bomba patlatıyorum. Bu gece de hazırlıklı olun" dedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN