Mehmet Yalçınkaya afet bölgesinden herkese seslendi: "Burada hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değil..."

Mehmet Yalçınkaya afet bölgesinden herkese seslendi: "Burada hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değil..."

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından bölgeye giderek depremzedelere destek olan ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunarak afet bölgesinden herkese seslendi.

Günlerdir afet bölgesinde olan Mehmet Şef "Hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değil" diyerek herkese seslendi: Rehavet kapılmayalım

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen depremlerin ardından bölgeye giderek depremzedelere yardım eden MasterChef Türkiye'nin başarılı şeflerinden Mehmet Yalçınkaya, dün akşam Hatay'da meydana gelen depremden etkilenerek korku dolu anlar yaşamıştı. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü şef, afet bölgesinde birçok eksiklik yaşandığını kaydetti.

Kahramanmaraş ve Hatay'da meydana gelen depremler ülkemizi derinden sarstı. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerde binlerce vatandaşımızın da evi yerle bir oldu.

Büyük yıkımlara neden olan depremler sonrası afet bölgesinde sahra mutfağı kuran MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkayada, bölgeden açıklamalarda bulundu.

Günlerdir afet bölgesinde bulunarak depremzedeler için kazan kazan yemekler pişiren Mehmet Yalçınkaya sosyal medyadan herkese seslendi.

"HİÇBİR ŞEY UZAKTAN GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL"

Ünlü şef açıklamasında şunları söyledi:

"Rehavet kapılmayalım Tabii ki iş güç devam etmeli ama elimizden geldiğince devam edelim depremler devam ediyor arkadaşlar. "Rehavete kapılacak durumda değiliz en azından bizim sahada gördüğümüz şey bu. Çok rehavetlik bir durum yok yapılacak daha çok iş var. Yüz ifademize gözlerimize bakarsanız ne demek istediğimizi anlarsınız. Burada hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi değil"

ghjghjg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN