Mehmet Yalçınkaya’nın oğlunu görenler şaştı kaldı! Bir Mehmet daha geliyor! Karizmasıyla herkesi hayran bıraktı

Mehmet Yalçınkaya’nın oğlunu görenler şaştı kaldı! Bir Mehmet daha geliyor! Karizmasıyla herkesi hayran bıraktı

MasterChef'in ünlü şefi Mehmet Yalçın Kaya'nın oğlunu görenlerin ağzı açık kaldı. Yakışıklılığı ile herkesi hayran bırakan Emre Yalçınkaya'nın babasına olan benzerliği de dikkatlerden kaçmadı. İşte Emre Yalçınkaya'nın son hali…

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışması için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yarışmanın sevilen jüri üyeleri arasında yer alan Mehmet Yalçınkaya hem lezzetleri ile hem de karakteri ile adından sıkça söz ettiriyor. Kahramanmaraş merkezde depremlerin ardından bölgede aktif olarak görev alan Mehmet Yalçınkaya bu kez de oğlu ile gündeme geldi. Mehmet Yalçınkaya'nın oğlu Emre Yalçınkaya'yı görenler şaşkınlığına engel olamadı. İşte Emre Yalçınkaya'nın son hali…

“MANZARA KADAR GÜZEL”

Son yılların en çok izlenen TV programları arasında yer alan MasterChef Türkiye şefleriyle de gündem olmaya devam ediyor. Türkiye'nin yetenekli şefleri arasında yer alan Mehmet Yalçınkaya'nın lezzetlerine diyecek söz yok.

emre-yalçınkaya ​​​​​​​

Kahramanmaraş depreminden sonra da gönülleri fetheden ünlü şef bu kez de oğlu Emre Yalçınkaya ile gündemde yerini aldı. 27 yaşındaki Emre Yalçınkaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile herkesi kendine hayran bıraktı.

emre-yalcinkaya-1.jpg​​​​​​​

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Emre Yalçınkaya pozlarıyla da takipçilerinin beğenisini kazandı.

emre-yalcinkaya.jpg

Babasının izinden giden Emre Yalçınkaya gastronomi alanında kendini geliştirmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptı paylaşımlara da takipçilerinden yorum gecikmedi.

ss

Emre Yalçınkaya'nın takipçileri pozlarının altına “Karizma deyince de sen”, “Babasının aynısı”, “Yusuf Güney sandım”, “Manzara kadar güzel” yorumlarında bulundu. Işık Üniversitesi’nden mezun olan genç şef babasının restoranında çalışmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN