Memur olmak isteyenlerin beklediği fırsat geldi! Artık o sınava tabii tutulmayacak: Cumhurbaşkanı müjdeledi

Memur olmak isteyenlerin beklediği fırsat geldi! Artık o sınava tabii tutulmayacak: Cumhurbaşkanı müjdeledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dakika açıklamasında mülakatsız memur atamalarının yapılacağını ve yeni dönemde de birçok alımın gerçekleştirileceğini belirtti. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, memur alımı müjdesini verdiği son dakika açıklamasında, yeni dönemde kabinenin oluşmasının ardından yeni ilanların geleceğini belirtti. Memur atamalarının devam edeceğini vurguladı.

KİRA VE KONUT FİYATLARI

2

Açıklamasında kira ve konut fiyatlarına da değinen Erdoğan, vatandaşları fahiş fiyat artışına karşı korumak için önlemler aldıklarını ve enflasyona ezdirmeyeceklerini ifade etti. Adalet Bakanlığı tarafından tedbirler alınacağını ve konut arzını artırmak için çeşitli destek paketleriyle toplu konut projelerinin hızlandırılacağını söyledi.

Temmuz ayı maaş zamlarına da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük emekli maaşını 7,500 liraya çıkardıklarını ve daha da artırma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Ayrıca, memurların en düşük maaşını 22,000 TL'ye yükseltme sözünü verdiklerini ifade etti. Asgari ücretin belirlenmesi için komisyonla çalışacaklarını ve emekçileri enflasyona karşı koruyacak önlemleri alacaklarını dile getirdi.

Memur alımı konusunda ise Erdoğan, öğretmenler, engelli atamaları ve sağlık alanında yapılan atamalara değindi. Yeni atamaların kabinenin oluşumuyla birlikte değerlendirileceğini ve gençlere desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Alımlarda mülakat olmayacağını, KPSS ve kura ile alımların gerçekleştirileceğini belirtti.

Bu açıklamaların detayları ve güncellemeleri için ilgili kaynakları ve resmi açıklamaları takip etmek önemlidir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN