Menajeri duyurdu: Yeşilçam'ın usta ismi Yılmaz Gruda'dan kahreden haber!

Menajeri duyurdu: Yeşilçam'ın usta ismi Yılmaz Gruda'dan kahreden haber!

Türk sinema ve tiyatro tarihinin önemli isimlerinden olan ve bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören 92 yaşındaki usta oyuncu Yılmaz Gruda'dan gelen kahreden haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Son olarak 20 Ocak'ta ABD merkezli online dizi ve film platformu izleyiciyle buluşan ve yayınladığı gün izlenme rekorlarını alt üst eden 'Şahmaran' adlı dizide rol alan usta oyuncu Yılmaz Gruda'dan kahreden haber geldi.

Yeşilçam'ın efsane ismi 92 yaşındaki Yılmaz Gruda hastaneye kaldırıldı.Gruda'nın menajeri Tümay Özokur, sosyal medya hesabından Sağlık Bakanlığı'na çağrıda bulunarak Gruda'nın yoğun bakıma alınmasını talep etti.

Türk sinema ve tiyatro tarihinin önemli isimlerinden olan ve bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören 92 yaşındaki usta oyuncu Yılmaz Gruda hastaneye kaldırıldı.

Son olarak 'Şahmaran' adlı dizide rol alan usta oyuncunun menajeri Tümay Özokur, Instagram hesabı üzerinden Sağlık Bakanlığı'na seslenerek duayen oyuncunun yoğun bakıma alınması için yardım istedi.

Özokur paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Ustamız, hocamız Yılmaz Gruda Şişli Etfal Seyrantepe Kampusu kırmızı alanda yatmakta… Hekimler yoğun bakım ya da servise karar vermek üzere… 4 gün önce serviste 5 gün yatırıldı ve düzeldi diye çıkarıldı. Lütfen yoğun bakımda tedavisi yapılsın.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN