Merakla beklenen 'Baba' dizisine o ünlü isim katıldı

Merakla beklenen 'Baba' dizisine o ünlü isim katıldı

Başrollerini Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın paylaştığı, merakla beklenen 'Baba' dizisine bir oyuncu daha dahil oldu. Öğrenilene göre dizide Tolga Sarıtaş'ın büyük ağabeyini Deniz Hamzaoğlu canlandıracak.

Usta aktör Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın başrollerinde yer alacağı, Show TV'nin 'Baba' dizisinin çekimleri sürüyor.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Çağrı Bayrak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Ekin Atalar ile Gökhan Horzum'un senaryosunu yazdığı dizinin kadrosunda yer alan diğer isimler belli olmaya başladı. Edinilen bilgiye göre oyuncu Deniz Hamzaoğlu, Kadir Saruhanlı'nın (Tolga Sarıtaş) büyük abisi Yaşar'ı canlandıracak.

hamzaoglu.jpg

BABA DİZİSİ KONUSU

Baba dizisinde Anadolu'dan gelen Saruhanlı ailesinin hikayesi konu alınacak. Yapım şirketinin henüz detayları paylaşmadığı dizinin kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN