Merakla Beklenen Tuzak Disizi Bombayı Patlatıyor! Öyle Bir İsim Başrole Geliyor ki Reytingler Alt Üst Olacak

Merakla Beklenen Tuzak Disizi Bombayı Patlatıyor! Öyle Bir İsim Başrole Geliyor ki Reytingler Alt Üst Olacak

Son olarak Star TV ekranlarında 26 bölüm olarak yayınlanan Kaderimin Oyunu adlı dizide yer alan başarılı oyuncu Akın Akınözü, TV8’de yayınlanacak Tuzak dizisiyle ekranlara dönme hazırlığı içerisinde. Yıl sonuna doğru başlayacak dizide genç oyuncunun partnerinin kim olacağı merak konusu oldu. Bu dizide Akın Akınözü’ne çok sevilen bir başka ismin eşlik edeceği öne sürüldü.

Son olarak Kaderimin Oyunu adlı dizide yer alan başarılı oyuncu Akın Akınözü, TV8’de yayınlanacak Tuzak dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yıl sonuna doğru başlaması beklenen dizide genç oyuncunun partnerinin kim olacağı merak konusu oldu.

Bu dizide Akın Akınözü’ne çok sevilen bir başka ismin eşlik edeceği gelen bilgiler arasında.

2015 yılında yayına başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ile ilk kez televizyon ekranlarında boy gösteren başarılı oyuncu, son olarak Kaderimin Oyunu adlı dizide yer almıştı. Kaderimin Oyunu’yla aradığını bulamayan başarılı oyuncu bu kez çok farklı bir diziyle ekrana gelmeye hazırlığı içerisinde.

Akın Akınözü’nün başrolünde yer alacağı Tuzak dizisi kış aylarına doğru TV8 ekranında izleyiciyle buluşacak.

Hercai’de Ebru Şahin, Kaderimin Oyunu’nda Öykü Karayel’le çok başarılı bir çift olan Akın Akınözü’nün TV8’de yayınlanacak dizide kendisine hangi kadın oyuncunun eşlik edeceği merak konusu oldu. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken Akın Akınözü’ne Tuzak dizisinde, son yılların en parlak isimlerinden Bensu Soral eşlik edeceği öne sürüldü.

Son olarak geçen yaz Cam Tavanlar adı dizide rol alan Bensu Soral'a Kubilay Aka eşlik etmiş, ancak reytinglerde umduğunu bulamayan dizi kısa sürede final yapmıştı. Başarılı oyuncu Bensu Soral, Cam Tavanlar'ın ardından Netflix için çekilen Özel Ders isimli filmde rol aldı. Ancak film henüz yayınlanmadı.

Soral'ın Tuzak adlı dizide yer alacağına yönelik iddiaların doğru çıkması halinde başarılı oyuncu setlere verdiği arayı Tuzak dizisiyle bozacak. Bensu Soral ve Akın Akınözü’nün partnerliği henüz bir iddia olsa da söz konusu iddia ikilinin hayranları arasında büyük heyecan yarattı.

Senaryosu Eylem Canpolat tarafından kaleme alınacak Tuzak dizisinde Akın Akınözü bir avukatı canlandıracak. Dizi için şimdiye kadar Talat Bulut, Esengül Aypek ve İlayda Çevik’le anlaşma yapıldı. Dizinin hikayesiyle ilgili ise detaylı bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN