Akın Akınözü'nün 'Tutsak'taki partneri belli oldu

Akın Akınözü'nün 'Tutsak'taki partneri belli oldu

Son dönemin popüler isimlerinden Akın Akınözü'nün başrolünde yer aldığı, yeni sezonun merakla beklenen projelerinden olan 'Tutsak'ın diğer başrolüne hayat verecek kadın oyuncu belli oldu. Ünlü oyuncu, dizide 'Çiçek' karakterini canlandıracak.

Başrollerini Ebru Şahin'le paylaştığı “Hercai” dizisiyle kariyerinde yükseliş kaydeden Akın Akınözü, son olarak “Kaderimin Oyunu” dizisinde başrol oynamıştı. Oyuncu, son olarak tv8’de ekrana gelecek “Tuzak” dizisiyle anlaştı. Aytaç Çiçek’in yöneteceği dizide Talat Bulut’un yanı sıra İlayda Çevik, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı ve Onur Durmaz’la da anlaşıldı.

1-011.jpgBensu Soral

BENSU SORAL PROJEYE 'EVET' DEDİ

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı dizide Akınözü’nün partneri olması için başta Ayça Ayşin Turan’ın adı geçmiş, daha sonra ise Bensu Soral ve Nilperi Şahinkaya görüşmeler yapılmıştı.

Tatilden dönen ve hafta içi ekiple bir araya gelen Bensu Soral dün “Tuzak” dizisiyle prensipte anlaştı. Soral etkili bir intikâm hikâyesini anlatan dizide Çiçek karakterini canlandıracak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN