Merakla bekleniyordu! Arka Sokaklar'dan kötü haber! 17 sonra bir ilk...

Merakla bekleniyordu! Arka Sokaklar'dan kötü haber! 17 sonra bir ilk...

17 yıldır kesintisiz bir şekilde Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, ancak 18 Kasım'da yayınlanan 638. bölümü ile yayına ara veren reyting rekortmeni Arka Sokaklar dizisinden kötü haber geldi.

Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi olarak efsaneleşen reyting rekortmeni 'Arka Sokaklar' adlı diziden kötü haber geldi.

Senaryosu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan tarafından yazılan, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, başrollerinde ise Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin yer aldığı Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yapımlarından 'Arka Sokaklar' dizisinden gelen kötü haber dizinin hayranlarını üzüntüye boğdu.

18 Kasım'da yayınlanan 638. bölümü ile yayına ara veren reyting rekortmeni dizinin kanal değiştireceği iddiası dizinin hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılanmış ancak dizide Engin komiser karakterini canlandıran İlker İnanoğlu, söz konusu iddiaları yalanlamıştı.

İNANOĞLU 'DEVAM EDECEĞİZ' DEMİŞTİ

Dizinin devam edeceğini açıklayan İnanoğlu, geçtiğimiz günlerde "Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için inşallah devam edeceğiz" demişti.

SÜRPRİZ AYRILIK

Dizinin kısa süre içinde ekranlara geri dönmesi beklenirken sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizide canlandırdığı "Rıza Baba" karakteriyle efsaneleşen Zafer Ergin projeye veda etti. “Kuş Uçuşu” dizisinde de konuk oyuncu olan usta aktör, 17 yıl rol aldığı Arka Sokaklar diziyle yaptığı sözleşmeyi de feshetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN