Milyarder kocasından ayrılan Şeyma Subaşı zor anlarını sosyal medyadan paylaştı! Alay konusu oldu!

Milyarder kocasından ayrılan Şeyma Subaşı zor anlarını sosyal medyadan paylaştı! Alay konusu oldu!

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile evliliğini kısa süre önce bitiren ve ilk defa çamaşır makinası kullanmaya çalışan Şeyma Subaşı'nın acemiliği sosyal medyada alay konusu oldu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan sonra nikah masasına oturduğu Mohammed Alsaloussi ile evliliği kısa sür önce noktalayan Şeyma Subaşı, sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Son olarak çamaşır makinasını çalıştırırken yaşadığı acemiliği takipçileriyle paylaşan Subaşı, gündem oldu.

"KENDİ APTALLIĞIMA GÜLÜYORUM"

Hayatında ilk kez çamaşır makinası kullandığını söyleyen ve o anları takipçileriyle paylaşan Şeyma Subaşı, kapağı açmakta bile zorlandı. Kapağı açmak için çok uğraşan Subaşı, Instagram hesabından o anlarını paylaşarak "Benim ilk çamaşır makinesi maceram. Kendi aptallığıma o kadar gülüyorum ki…" notunu düştü.

subasisfs.jpg

Subaşı'nın videosu kısa sürede sosyal medyada gündem olunca alay konusu oldu. Ünlü isim için "Sanki saraylarda büyüdü", "Şeyma içine girip çalıştır kuzum" ve "Sanki uzay mekiği açıyor" yorumları yapıldı.

İşte Subaşı için yapılan bazı yorumlar...
seymaa.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN