Milyarder sevgilisi Ebru Gündeş’e bu yüzükle evlilik teklif etti! İşte 33 milyon liralık o yüzük!

Milyarder sevgilisi Ebru Gündeş’e bu yüzükle evlilik teklif etti! İşte 33 milyon liralık o yüzük!

Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile uzun süredir aşk yaşayan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Khoshnaw ile geçtiğimiz günlerde evlilik kararı aldı.

EBRU GÜNDEŞ PARMAĞINDA YÜZÜKLE SAHNEYE ÇIKTI

28 yaşındaki Iraklı milyarder, kendisinden 20 yaş büyük sevgilisi ünlü şarkıcıya 1.8 milyon dolar, yani 33 milyon lira değerinde yüzükle evlilik teklif etmişti. Dün bir mekanda sahne alan Ebru Gündeş ilk defa yüzüğü ile sahneye çıktı.

Şubat ayından itibaren Ebru Gündeş'i markaj altına alan Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw Ebru Gündeş'in hiçbir sahnesini kaçırmıyor, hep en ön sıradan izliyordu. Çabaları mayısta sonuç verdi, ikili yeni bir aşka yelken açtı.

İnşaat, mobilya ve pazarlama şirketleri olan Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw (28), şubat ayından itibaren Ebru Gündeş'i markaja aldı.

Ebru Gündeş'in hiçbir sahnesini kaçırmıyor, hep en ön sıradan izliyordu. Çabaları mayısta sonuç verdi, ikili yeni bir aşka yelken açtı. Aralarındaki 20 yaş farkına rağmen sık sık bir araya gelen çift geçtiğimiz günlerde evlilik kararı aldı.

KRAL DAİRESİNDE EVLİLİK TEKLİFİ

Rassan Khoshnaw’ın Ebru Gündeş’e yaptığı evlilik teklifinin detayları ise sonradan ortaya çıktı. İnşaat, mobilya ve pazarlama şirketleri olan ve büyük bir servetin sahibi olduğu bilinen Rassan Khoshnaw, Dubai'nin ünlü Burj El Arab binasındaki otelin son üç katında bulunan, geceliği 25 bin dolar olan kral dairesini kiraladı.

İtalya'dan davet ettiği dünyaca ünlü kadın piyanisti helikopterle yemek yiyecekleri terasa getirtti ve 1.8 milyon dolarlık tektaşı çıkararak "Benimle evlenir misin?" dedi. Ebru Gündeş de mutluluk gözyaşları içinde bu teklifi kabul etti.

Bir süredir sık sık Dubai'ye gidip gelen Ebru Gündeş evlenince tamamen buraya yerleşecek.

Müstakbel eşi Gündeş'in sadece Cahide'de sahneye çıkmasına sıcak baktığı için artık ekstra işlere gitmeyecek.

ebru-gundes-001.jpg

15 MİLYON DOLARA EV

Rassan Khoshnaw, Ebru Gündeş için birlikte yaşayacakları ve 15 milyon dolara mal olacak saray yavrusu bir ev yaptırıyor.

ebru-gundes-002.jpg

19 MİLYON DOLARA ÖZEL UÇAK

Ayrıca eşine tahsis edilmek üzere 19 milyon dolara bir özel uçak almaya hazırlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN