Milyonlarca vatandaşa müjde! O ilde yaşayan vatandaşlara 1000 TL yardım yapılacak! İşte başvuru şartları

Milyonlarca vatandaşa müjde! O ilde yaşayan vatandaşlara 1000 TL yardım yapılacak! İşte başvuru şartları

Ekrem İmamoğlu'ndan ilaç gibi haber! Kara Kış yardımı nedir? 76 bin haneye yardım yapılacak. İBB yardımlarına hangi adresten başvurabilirim? Askıda fatura nedir? Faydalanmak isteyenler için detaylar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla zor günlerde ihtiyacı olan ailelere kış desteği için sevinçli haber geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından duyurdu. 76.400 ev için para yardımı yapılacak. İstanbul'daki düşük gelirli ve ihtiyacı olan ailelere İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kış desteği sunulacak. Haber Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından Twitter hesabından duyuruldu ve kış desteği kapsamında binlerce lira para yardımı yapılacak ve aynı zamanda askıda fatura giderleri de karşılanacak. 76.400 evin katılabileceği belirtildi. Her ev 1000 lira kış yardımı alacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Twitter hesabından 1000 lira yardımın dar gelirli ve ihtiyaç sahibi hanelere yapılacağı açıklandı. Yardımdan 76.400 evin yararlanabileceği bildirildi

imamoğlundan kış desteği

Başvurular başladı ve her ev 1000 lira ödenecek. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu Twitter hesabından açıklama yaparak, 76.400 evin para yardımı alabileceğini bildirdi ve desteğin Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaşacağını duyurdu. Başvuru şartları da araştırılıyor. Başvuru nasıl yapılır?

HER AİLEYE 1000 TL DESTEK VERİLECEK

Türkiye'de yaşamak giderek daha da pahalı bir hal almaya başladı. Her gün zam üstüne zam geliyor. Zamlar gıda, elektronik, ulaşım, iletişim, vergiler derken her ihtiyaca gelen ve katlanarak artan zamlar vatandaşı zor duruma sürüklüyor. Bu zorluklar düşünülerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, muhteşem bir kış destek planı oluşturdu. İstanbul'da kış desteğine ihtiyaç duyan her evin 1000 lira kış yardımı alması planlandı. Başkan Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yardımın düşük gelirli ve ihtiyaç sahibi haneler için 1000 lira olacağını açıkladı. Yardımdan 76.400 evin faydalanacağı bildirildi.

ASKIDA FATURA DESTEĞİ SÜRÜYOR

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu Twitter hesabından yapılan açıklamalarla Dar gelirli vatandaşlar için askıda fatura desteğinin de devam ettiği bildirildi. Durumu iyi olan vatandaşlara da askıda fatura desteği için çağrı yapıldı ve askıda fatura web sitesi de tweetine eklendi. Kış aylarında artan doğalgaz ve elektrik faturalarının düşürülmesi hususunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da hükümete acil çağrıda bulunup zamların düşürülmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Ekrem İmamoğlu kış mevsiminde ailelerin yüreğinin üşümesine izin vermeyecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak 76.400 aileye sosyal destek sağlamak amacıyla 1000 lira kış desteği verme kararı alınmıştır. 

Siz de askıya fatura kampanyasına destek olmak isterseniz buraya tıklayarak katkıda bulunabilirsiniz.

askıda fatura ibb

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 1000 TL sosyal yardım almak isteyen vatandaşlar için başvuru şartlarını ve yollarını belirledi. Başvuru yapmak için vatandaşların İBB'nin resmi internet sitesine giderek başvuru formunu doldurması gerekmektedir. Başvuru formları incelendikten sonra Şubat ayı içinde gerekli yardımlar hak sahiplerine ulaşacak. Başvuruda bulunmak isteyenler buraya tıklayarak formu doldurabilirler. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN