Müge Anlı aldığı haberler yıkıldı! Babası İhsan Anlı hayatını kaybetti

Müge Anlı aldığı haberler yıkıldı! Babası İhsan Anlı hayatını kaybetti

ATV'nin sevilen programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının başarılı sunucu Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı, hayatını kaybetti.

İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturan Müge Anlı, aldığı acı haberle yıkıldı. Başarılı sunucunun babası İhsan Anlı, hayatını kaybetti.

ALDIĞI ACI HABERLE YIKILDI

Aldığı acı haberle yıkılan Müge Anlı, dostları ve yakın akrabaları tarafından teselli edilirken, İhsan Anlı'nın cenazesinin dün Fatih Camisi'nde kılınan öğle namazı sonrası aile kabristanlığına defnedildiği öğrenildi.

MÜGE ANLI'NIN BABASI İHSAN ANLI KİMDİR?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Başarılı sunucu Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı'dır. Fakat babasına dair pek fazla detay bulunmamakta.

Müge Anlı'nın annesi ise öğretmendir. Anlı'nın, babasıyla uzun yıllardır küs olduğundan dolayı görüşmediği bilinmekte. Bu nedenle babası hakkında çok fazla bir detay bilinmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN